Merhabalar, Husky Çadır ve Kamp Malzemesi Ama Hangısı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan duke Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,520

duke

Yeni Üye
Yer
bodrum
merhabalar arkadaslar bende aranıza yenı katıldım,tanısma bolumunde kendımı tanıttım.sızlere cadır ve kamp malzemelerı hakkında bır kac sorum olacaktı.daha once kamp tecrubem olmadı ama artık daha fazla ilgilenmek istiyorum.ve bır yerlerden baslamam gerekıyor.4 mevsım kullanabılecegım saglam bır cadır almak ıstıyorum.marka olarak husky'nın bırd yada kamuflaj desenlı bonellı modelı arasında kaldım.cadırı 2 kısı kullanacagız ama 3 kısılık almam rahatlık acısından ıyı olur dıye dusunuyorum.yada baska hangı markayı onerırsınız.bu ıse bır yerden baslamak gereklı fıyat olarak bonellı fıyatında bırseyler dusunuyorum bırde mat ve uyku tulumu alacagım.husky magnum modelı uyku tulumu dusunmekteyım.mat olarak karar vermedım.bu arada tabı ocak ve pısırme setıde alacagız bu gıdısle bana pahalıya patlayacak ama bır kere kalıtelı bır sey alıp sonradan bırdaha ugrasmak ıstemıyorum.ocak olarak ıspırto ıle calısan ocaklar ısımı gorurmu cay yada yemek yaparken.sımdıden cevaplarınız ıcın tesekkur ederım.selamlar herkese.

Etiketler
Ynt: Merhabalar, Husky Çadır ve Kamp Malzemesi Ama Hangısı?

Selam,
bildiğim kadarıyla Husky Bird 3 mevsim bir çadır.
Ben Husky'nin Beast modeli çadırını aldım. 2 -3 kişilik kullanıma uygun. İnceleyin isterseniz. Fena bir çadıra benzemiyor.
Uyku tulumunda ise Husky Anapurnayı seçtim.
Kış kamplarında görücez artık nasıl olduklarını .

:smiley:

teşekkurler tavsıyelerınız ıcın.dıkkate alacagım.şimdiden iyi kamplar dilerim.

husky bird 4 mevsim bi çadır ben yeni aldım 3 kişilik modelini uyku tulumunuda - 20 derece aldım işimim baya görecek bana 315 milyona patladı ama olsun iyi bişi bana uzun süre gider bird sıcakta tutuyo tavsiye ederim sanada istanbuldaysan cycle and outdoor mağazası var beşiktaşta oraya gidebilirsin bana ankaraya yolladılar

husky bird cok kalıtelı bı cadırdır kullandım cok memnunum 4 mevsimdir için rahat olsun :smiley:

emrah valla bende bi kampta arkadaşta gördüm gene gezenbilir istanbul grubunun bi kampında ondan dolayı aldım geçen hafta sonuda kullanma şansım oldu ankara off road kamplı etkinliğinde gerçekten iyi

kış performansı nasıl yağmur altında denediniz mi acaba?

valla bi karış kar altında denedim çadır görünmüyodu hatta bakınızbizim off road bölümünde bi resmi var karla kaplı ben açıkçası çok memnun kaldım :smiley: açıkçası dediğiniz gibi iyi bi çadırmış yağmurda deneme şansım olmadı ama onuda göreceğiz :smiley:

valla cok sevındım buna doğrusu yağmur onemlı bu yaz karadeniz gezisi olucak ıslanmamamız lazım:smiley:))

yaaa ama kıskandım ben karadeniz gezisimi :( valla içimde kalır benim

valla çadırda 3000mm yazıyo yağmur için bence iyi bi oran bu ama karadenizi bilmem cm2 ye 3000mm den fazla düşerse kötü ama o zaman sende tedbir olarak yanına muşamba branda gibi bişey alırsın çözüm bulunur :smiley:

evet mecbur almak lazım anaaam şimdden heyecanlandım yahu:smiley:))

yaaa evet karadeniz deyince heyecanlanmammak elde değilki zaten :smiley: bu arada karadeniz turuna nasıl gideceksin yani kendi aracınlamı?

bide ben şey diyorum yaa benim uyku tulumunu kestirsem boyuma göre diyorum öle bişi olabilirmiki

motosikletlerimizle cıkıcaz tura:smiley:
uyku tulumunu kestırme bosluk kalan yerlere sabah gıyecegın gıyısılerı havlu vs koyarak doldur bence boylece hem boslukları doldurup ızolasyon sağlarsın hem de sabah kalktıgında buz gıbı kıyafetler gıymmek zorunda kalmazsın sıcacık gıyersın...

emrah bey merhaba cevap biraz geç oldu sanırım ben uyku tulumumu kestireli epey oldu zaten kestirmediğimde 40 50 cm gibi fazla bir boşluk mevcuttu. ben onu kestirdim şimdi 10 cm lik bir boşluk var oraya zaten kıyafet koyuyorum sıcacık oluyolar. bu arada ankarada uyku tulumu vs tadilatı yaptırmak isteyen var ise Alpinistte bu tarz işleri yapıyorlar hemde garantili olarak

abilerim ablalarm konuya güncellik kazandıralım aynı zamanda fikirlerinizi almak isstiyorum husky bizon 4 almayı düşünüyoırum sizce nasıldır aranızda kullanınız varmıdır saygılarrr

abilerim ablalarm konuya güncellik kazandıralım aynı zamanda fikirlerinizi almak isstiyorum husky bizon 4 almayı düşünüyoırum sizce nasıldır aranızda kullanınız varmıdır saygılarrr
Merhaba,
Bret modelini kullanmıştım ama şimdi siz söyleyince biraz araştırdım. Farklı bir fikir sunmak açısından söylüyorum Husky Baron 4 e baktınız mı ? Dış görünüş olarak bizon ile tamamen aynılar, teknik özellik açısından arada küçük farklar mevcut (ağırlık, Poller, su geçirmezlik) fakat kullanırken bunların çokta hissedileceğini düşünmüyorum gerçi teknik özellik olarak farklılıklarının küçük olmasına rağmen fiyat olarak 300-400 lira kadar bir fark var aralarında :smiley: Ama bence baronun en büyük avantajı rengi. Bizon çok koyu renkli, uzun süre içeride vakit geçirince insanın morali bozulur :smiley: Çok sağanak yağmurda uzun süre husky bret modelinin içinde mahsur kaldım benim çadır açık yeşil olmasına rağmen (baron ile aynı renk) keşke marmotun şu turuncu çadırlarından alsaymışım dedim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR