merhabalar arkadaslar bende aranıza yenı katıldım,tanısma bolumunde kendımı tanıttım.sızlere cadır ve kamp malzemelerı hakkında bır kac sorum olacaktı.daha once kamp tecrubem olmadı ama artık daha fazla ilgilenmek istiyorum.ve bır yerlerden baslamam gerekıyor.4 mevsım kullanabılecegım saglam bır cadır almak ıstıyorum.marka olarak husky'nın bırd yada kamuflaj desenlı bonellı modelı arasında kaldım.cadırı 2 kısı kullanacagız ama 3 kısılık almam rahatlık acısından ıyı olur dıye dusunuyorum.yada baska hangı markayı onerırsınız.bu ıse bır yerden baslamak gereklı fıyat olarak bonellı fıyatında bırseyler dusunuyorum bırde mat ve uyku tulumu alacagım.husky magnum modelı uyku tulumu dusunmekteyım.mat olarak karar vermedım.bu arada tabı ocak ve pısırme setıde alacagız bu gıdısle bana pahalıya patlayacak ama bır kere kalıtelı bır sey alıp sonradan bırdaha ugrasmak ıstemıyorum.ocak olarak ıspırto ıle calısan ocaklar ısımı gorurmu cay yada yemek yaparken.sımdıden cevaplarınız ıcın tesekkur ederım.selamlar herkese.