Merhaba Tevfik Bey,
Öncelikle hayırlı olsun. Benim karavanımı inceleyebilir siniz. Çok sevsemde malesef ben satıyorum.Ben de çok araştırmıştım geçen yıl, hatta Ankara, İzmit, İstanbul ve Bursa' daki karavan üreticisi firmaları tek tek ziyaret edip patronlarıyla tanıştım. Sahibinden.com 'da bir ilanım var. (ilan no: 292012116) size çok faydalı olacağından eminim. Herşey gönlünüzce olsun.
Mahmut Bey ; İlginize Teşekkür ederim :]
Aracınızı inceledim ,güzel bir araç ama benim kriterlerime uymuyor
Öncelik : Önden çekişli araç kullamayı sevmem
Sonra : Fiat Minibüs benim listemde son sırada bir markadır.
Benim isteğim basit dir , VW WESTFA mantığında bir araç bana yeter
Büyüklük olarak değil ama mantık olarak üstüne bir şeyler ekleyebilirim
Onun için Mercedes 13+1 aldım 3 yıldır kullanıyorum tek derdim bir yerlere gidince kalacak yer sorunu
Bende en iyi bu aracın bir bölümünü yatak olarak kullanayım dedim ama 5 yıl dan önce dönüşmeyeceği için bir kılıf bulmaya uğraştım.
İzmir'de ki meşhur KARAVAN firmasına götürdüm ve geri aldım , şansa bakın ki , dün de orada yapılmış bir karavan ile Bodrum da karşılaştık , benzincide Karı Koca ile karşılıklı sohbet ettik ve çok önemli konularda haklı olduğumu anladım..
Tüm firmaların geçmişteki bildiğim konularını yaad ettik...
Onun için kendi işini kendin yap diyerek başladık.
Facebook
Sayfada bu birinci bölümü görebilirsiniz..
Şu anda 2. aşamadayım..bugün yeni durumun fotoğraflarını atacağım.
3. aşama ise koltuk sayısı olarak 9+1 e inmek idi onun projesi hazırlanıyor , eğer allah kısmet ederse perşembe gibi
Bir Basamak daha çıkacağız..
4. aşama ise son durum..haaa bazılarına göre , güzel olmayabilir , ihtiyacı karşılamıyor denebilir ama
Ben fazlasına şimdilik gerek duymuyorum... dediğim gibi gittiğimiz yerlerde vereceğimiz OTEL ve PANSİYON ücreti ile
Zaman içinde SINIF atlayabiliriz.
Zaten iki kişiyiz, onun için sorun değil , mühim olan Yatak ve WC , birincisi var ikincisi ise 270 TL
Hatta eğer yapabilir isek
biraz daha ekleyebiliyoruz ...bunun için 3 koltuğu Muayene günleri haricinde kullanmayacağız
Görüşmek üzere
Saygılarımla