Karavan yapımı bittikten sonra yapıma birebir uygun proje yaptiracaksiniz.. projeyi çizecek mühendis projeyi TSE ye atacak ve TSE ye tespit için sizi yönlendirecek..Slm aynı araç tan almayı düşünüyorum bende bu araçları b sınıfı ehliyet kullanabilirimi acaba
Slm hayırlı olsun bende bugün. Bir 2002 modek
Slm. Bende bugün bir splinter 413cdi ile anlaştım karavan için. Araç şuan çekme belgeli olarak alacağım. M2 yazıyor ruhsatta. Şuan koltuklu araç. Bende b sınıfı ehliyet var kullanımında sıkıntı cikarmi bana bsinifi ehliyet ile suanki M2 yazan kısım karavan ruhsatı ilemi M1 e dönüyor birde bu konularda bilgisi olan arkadaşlardan yarum bekliyorum
Araç muayene gibi TSE de aracınızı ve projeyi kontrol edip uygundur onayını verecek, size vereceği belge ile tuvturk e yönlendirecek.. sonrasında tuvturk den TESPIT yapılmak üzere randevu alacaksınız.. tuvturk ten de geçtikten sonra size verilecek uygunluk belgesi ile notere giderek ruhsat değişimi yapabilirsiniz.. yeni ruhsatınızda OZEL AMAÇLI MOTOKARAVAN yazacak ayrıca M1 olacak.. B sınıfı kullanabilecek..