Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hus55 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 288
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,845
Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları

...

IMG00183-20110305-1844.jpg

g280%20explorer%2023.jpg

32104163.jpg

untitledyikilmadim ayakdayim  !!.jpg

untitledggggg.jpg

Etiketler

abi emeğine sağlık hepsi birbirinden güzel...yeşil ne kadar güzel yakışmıs öle =))

nadir abicigim o resimler bizim uk'deki GWOA club gezisinden. hatta yurt disi gezileri baslikli bolumunde resimlerin devami var... ilk resim 52 plakali arac G300 TD[606a].sahibi sacakli mark, club sekreteri. ikinci arac admin ve internet yayin sorumlusu maxwell smart,onun arac da mark'in aynisi. ucuncu arac G500 !! spider lakab'li joe askew.

mxwell G300TD ile kenardan gecti, ben ortasindan. neden mi ? cunku G300td hava inleti on panjurub sol ust kosede , ne kadar kotu dizayn !! maxwell cok korktu su almasin diye kenar kenar gecti.

G500'un gectigi dere'den bende gectim..

n717057767_505756_3961.jpg

n717057767_505809_8427.jpg

n717057767_505752_1066.jpg

P1020848.jpg

bu resimler bakip da, masallah demezsen, bu resimlere bakip oyle uzun uzun hayal etmezsen, bu resimlere bakip da oyle derin derin icini cekmeszen....

sen G'ci degilsin.... :D

$(KGrHqEOKkME1qKbRUyKBN,3U9PPMQ~~_27.jpg

$(KGrHqIOKiQE1U((QmcSBN,3dpZ(JQ~~_27.jpg

$(KGrHqIOKjQE0idK54)RBN,3bj)C0Q~~_27.jpg

$(KGrHqIOKpsE1q184bN(BN,3Mrr!Hg~~_27.jpg

$(KGrHqJ,!jIE1N,DkhYgBN,3VE0j4!~~_27.jpg

Hüseyin pick-up'a bayıldım doğrusu.Muhteşem gözüküyor.
Resimler konusunda haklısın ama son haline getiremedik hala.Çünkü RR ile Can koşturuyor , G ile ben.Araçlar bizi taşımaktan boş vakit bulamıyorlar.
Neyse bu akşam ceyar arkadaşı ile İtalyaya gidiyor.15-20 gün yok.Ben de boş vakit bulunca G'nin son rötuşlarını halledeceğim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR