Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hus55 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 288
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,687

Etiketler
Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları

bunlar nasil....!

GJ8B9483_resize.jpg

Raiko's_wolf.JPG

aykut,iste guido'nun muhtesem orijinal 'wolf' yani askeri G.

tam bir hasta G tutkunu ve almanyada bulunan super G parcacisi. ne istersen bu adam'da var.yoksa bulur ;)

gudo2.jpg

Yellow_wolf.jpg

Postings_008.jpg

cvbn.jpg

100_2175_(600_x_450).jpg

abi sınavlarım var bu aralar nete cok seyrek giriyorum daha yeni görebildim resimleri..
araçlar mükemmel ya söyleyecek kelime yok. önceleri g cabriolet'ler hiç ilgimi cekmezdi ama senin resimlerdeki arabalar resmen baştan çıkarıyor insanı.:smiley:

bu arada senin G-anavar'ın lastiklerin menşei de belli oldu.wolf'taki ile aynı sanırım?

paylaşım için teşekkürler.

aykut,resimleri daha aksam attim.tam ustune bastin ;)

cabrio araclar daima farkli bir hava ve surus keyfi verir. G ise daha farkli bir olay. tam bir tank ;D millet baka kaliyor... 8)

guido'nun lastikler 33x10.50x15 bfg mt. benim ise 305x60x18 cooper stt. az cok aynidir donen caplari.

cabrio G 'wolf' tipi. sahane bir arac. uzerindeki jantlar Kanada askeri G'nin kullandigi jantlar beadlock'erli Hutchinson marka. £350 tanesi !! :eek:

siyah uzun sasi , amerikan pointed three mercedes G forum'un kurucu uyesi DUTCH'a ait. cok guzel ARB marka roofrack sergiliyor.

hutchinson.jpg

G_Rocks.jpg

RoofRack.jpg

Çok güzel resimler ama bana göre az daha çok ekleyin.Toyota LC fanatiği olarak bu yaşıma kadar söylediğim ve asla vazgeçmiyeceğim bir düşüncem vardır.Dünyada 2 çeşit araç vardır.MERCEDES ve DİĞERLERİ.Mercedes G seriside LC ile birlikde aşırı beğendiğim diğer bir araçdır.Ne yazıkki ülkemizde pazarlama eksikliği ve bilgisizliğinden dolayı birçok markanın yaşadığı sorun G serisinin başınada geldi ayrıca Hülya Avşar gibi yanlış reklam tanıtımıyla iyice unutuldu hatta antipati oluştu bu araca karşı.Dünyada GERÇEK ARAZİ TAŞITI olarak artık kendini kanıtlamış 2 araçdan birisidir.

Unutmayın G serisi unimog teknolojisi ve sistemlerine sahip konforla bütünleşmiş olağan üstü bir araçtır.Marka fanatikliğini bırakıp doğru dürüst karşılaştırma yapan herkez bunu bilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR