Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hus55 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 288
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,975
Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları

my pleasure..... ;)

ve 606a monte oldu 8) 8) 79'da mercedes bu guc'de motor kullanmasi gerekirdi, ama herseyin zamani var.... :D

DSC03287.jpg

DSC03290.jpg

DSC03289.jpg

Etiketler

Önemli bir değişiklik, hayirli olsun.
Projenin ayrintilerini bekliyoruz, yakit pompasi,tork,sanziman,surat,yakitta tasarruf vs.

Bunlari anlatirsan memnun oluruz. :smiley:

bu da fuat'a sattigim 1985 model 230 GES ;) . bu G uk'den alinip kibrisa gelmeseydi herhalde simdi hurdaya gitmisdi..!!
[belki hatirlarsiniz bu araci parcalamak icin almisdim ama kiyamadim ona...]
cok curuk cikmis yahoooo,cook....! :eek:

simdilerde tekrar boyandi,doseme tamir oldu. herseyi tam originali gibi oldu. [sifir gibi oldu] bitmis halini bu hafta cekecem ve paylasacam.

DSC03417.jpg

DSC03424.jpg

DSC03422.jpg

DSC03421.jpg

DSC03423.jpg

selam mehmet abi. G dunyasinda 606a'yi 460 kasaya monte eden ilk adam benim galiba !! bir turk olarak gururluyum cunku ilk kafaya koydugum zaman uk'de usa'da olamz dendi ! nasil olacak dendi... elektrnik pompasi olmazmis, karter vuracakmis. randaman tutmazmis....mis mis mis gitti.

AMA BESMELE BILMIYOR BU ADAMLAR, FARKIMIZ BURDA ;) ve cok sukur basardim. kirmizi cabrio benim eserim, ve italya'dan,almanya'dan,uk'den amrikadan arkamdan cok insan yurdu. millet benim projemi internet'de takip etti ve ayni projeye imza attilar.

79 G'nin 606a'ya 603 pompasi uyguladik. ama 606a'nin ic aksamlari aktarildi. wastegate mekanik oldu.
sanziman w124 300 benzinden calindi..[aman, alindi :D]
shock'lar gaz'li bilstien tsakildi.
diflerin ayna mahruyeti degisdi [37"lastik takmak icin uygun.
clutch 312 sprinterden alindi.
performans korkunc oldu ! G300 benzinli diger aracimdan daha guclu ve hizli..!! :eek:

yakit ise surusune bagli. normal 300d kadar ekonomik. ama basarsan gaza JR'in esi gibi alkolik oluyor !!

bu G ise cok yakin bir dostuma ait. full restore olmus ve gercekten harika olmus... teknik bilgiler;

603 motor
5 vites w124 sanziman
koni heavy track shocks
orc 2 " yuksek yaylar
koltuklar deri,alfa romeo'dan cikma,evet alfa romeo ve super olmus
boyasi matt gri
lastikler 33x12.50x15 hankook mt
jantlar 8x15 ithal edildi
30mm flanj kullanildi
camurluklar ozel tasarlanip yapildi

allah nazardan saklasin.

DSC03427.jpg

DSC03428.jpg

DSC03430.jpg

DSC03432.jpg

DSC03431.jpg

hüseyin abi selam
biz de geçen sene 606 motor koyduk otomtik şanzuman ile ancak arabanın toplaması kaldı
motor aracın üzerin e takılı duruyor öle toplayamadık kaldı öylecene :smiley:

606 koyan ikinci kişide benim ozaman 460 kasaya desene :smiley:

saygılar

Resim052.jpg

Resim049.jpg

Resim047.jpg

Resim016.jpg

Resim008.jpg

selam cem.

tabii sende de unvanlik var. sen ilk kez bir 460 G'nin icini 463'e ceviren adamsin !! halen daha dusunup duruyorum bu konuyu.masallah dogrusu..

zaten ata'miz bosuna dememis 'bir turk dunya'ya bedeldir....!'

abi bence 460 g ye yapılacak en iyi motor değişikliği 606 motor takmaktır diye düşünüyorum tabi 603 pompalı olarak.

Sonuç olarak orjinal 606a motorlu g ler var 99 2000 model o yüzden 606 motor takarken motor takozları karter değişikliği gibi orjinal birebir parçalar bulunabiliyor.

O parçaları orjinal olarak alınırsa zaten motor direk yerine geçiyor, sanırım sende bu şekilde yaptın.

606 motorun çekişi gerçekten çok iyi bence abi daha arabayı toplayamadık ama öle olacak diye tahmin ediyoruz.

saygılarımla

Bu resimlere bilgilere bakan herhangi birisi gelde g alma der kendi kendine..bütün paylaşımlar için teşekkürler..

=)) tam isabet..şimdi Mercedes G class 230 GE limited anniversary edition model bir araca ki dünyada 300 tane üretildi dedi adam , Mercedes S class -1996, 225 HP bir motor uygulnabilir mi ? üzerindeki lastikler 33'' Goodyear MT..3 kapı hastalık derecesinde güzel bir araç motoru deitirirsem ne koyabilirim yada , kaça patlar bide....;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,938
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR