Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hus55 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 288
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,798
Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları

güzel paylaşım terşekkürler, bu araçlar efsane

Etiketler

aykut,iste guido'nun muhtesem orijinal 'wolf' yani askeri G.

tam bir hasta G tutkunu ve almanyada bulunan super G parcacisi. ne istersen bu adam'da var.yoksa bulur

abi sınavlarım var bu aralar nete cok seyrek giriyorum daha yeni görebildim resimleri..
araçlar mükemmel ya söyleyecek kelime yok. önceleri g cabriolet'ler hiç ilgimi cekmezdi ama senin resimlerdeki arabalar resmen baştan çıkarıyor insanı.

bu arada senin G-anavar'ın lastiklerin menşei de belli oldu.wolf'taki ile aynı sanırım?

paylaşım için teşekkürler.

aykut,resimleri daha aksam attim.tam ustune bastin

cabrio araclar daima farkli bir hava ve surus keyfi verir. G ise daha farkli bir olay. tam bir tank ;D millet baka kaliyor... 8)

guido'nun lastikler 33x10.50x15 bfg mt. benim ise 305x60x18 cooper stt. az cok aynidir donen caplari.

cabrio G 'wolf' tipi. sahane bir arac. uzerindeki jantlar Kanada askeri G'nin kullandigi jantlar beadlock'erli Hutchinson marka. £350 tanesi !!

siyah uzun sasi , amerikan pointed three mercedes G forum'un kurucu uyesi DUTCH'a ait. cok guzel ARB marka roofrack sergiliyor.

Çok güzel resimler ama bana göre az daha çok ekleyin.Toyota LC fanatiği olarak bu yaşıma kadar söylediğim ve asla vazgeçmiyeceğim bir düşüncem vardır.Dünyada 2 çeşit araç vardır.MERCEDES ve DİĞERLERİ.Mercedes G seriside LC ile birlikde aşırı beğendiğim diğer bir araçdır.Ne yazıkki ülkemizde pazarlama eksikliği ve bilgisizliğinden dolayı birçok markanın yaşadığı sorun G serisinin başınada geldi ayrıca Hülya Avşar gibi yanlış reklam tanıtımıyla iyice unutuldu hatta antipati oluştu bu araca karşı.Dünyada GERÇEK ARAZİ TAŞITI olarak artık kendini kanıtlamış 2 araçdan birisidir.

Unutmayın G serisi unimog teknolojisi ve sistemlerine sahip konforla bütünleşmiş olağan üstü bir araçtır.Marka fanatikliğini bırakıp doğru dürüst karşılaştırma yapan herkez bunu bilir.