Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hus55 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 288
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,782
Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları

:

G-wagon Roof Rack.jpg

g class.jpg

g 400.jpg

g 400 1.jpg

mercedes_benz_LAPV6.jpg

Etiketler

son resim daha öncede eklenmiş olabilir kusura bakmazsınız artık.

seramana' Alıntı:
http://4x4.coches.net/noticias/ver_foto.aspx?idNoticia=11347&idFoto=66741&pos=2 ilgili linkten resimlerin devamını görüntüleyebilirsiniz.

Çif şnorkel uygulaması sizce iyi mi?

Hüseyin bey merhaba,

gerçekten çok güzel ve "kup" bir aracınız var.
Allah kazasız ,gönlünüzce agız tadıyla binmek nasip etsin..

teknik verileri nelerdir aracınızın ?

selam ismail bey. cok sagolun...

aracimi 2001 yilinda alip bugunlere kadar kazasiz belasiz geldik, ALLAH'a cok sukur !ilk aldigim zaman 230 GES olarak cikmis fabrikadan. standard ve temiz arac uzerine ciktik yola ! fabrika cikis yili 86-87.

simdiki teknik veriler soyle

606a td intercooler motor. [mekanik pompaya cevrilmis]
ozel 5 ileri sanziman
turbo timer
ORC yay [2" yukseltme]
KONI heavy track amortisor
6.17 difransiyel
2" bodylift
snorkel
performans filtre
10x15 celik jant
35x12.50x15 cooper stt lastik
30mm flanj
celik fren hortumlari
rotzler mercedes vinc

10 senenin sonucu, denemeler yaprak araci bu hale getirdik. pompa ile cok ugrasdik ! en son elemanlari degismeyle istedigimiz gucu elde ettik. tahminen 185 ps var su anda. turbo sanirim 2 bar'a yakin basiyor. difransiyel ve sanziman degisiminden dolayi inanilmaz bir arazi araci dehset boyutlara ulasdi !! 460 seri G'ler hafif off road yaparken, ve tirmanirken bile GA [low range] isterken, bu elamet arac SA ile acayip sekilde tirmanir.

oyle birsey ki, G agir arac, cok agir arac. agir arazi sartlarinda motor araci kaldiramiyor gibi hal alir.... G kullananlar beni anlar. bu G ise sanki jeep cj, veya wrangler gibi hafif ve atak bir arac gibi !

allah tum G sevenlere boyle arac nasip etsin

saygilar huseyin

Vay vay vay, bu güzel resimlerde nerede saklı idi ? Gözlerimiz bayram etti valla.
G Serisinin bu bölümü clubgwagen ve P3 çooook gerilerde bıraktı.
İsmail Beye Huseyin Beye ve emeği geçen diğer arkadaşlara teşekkürler.
Cartop

benim arşivde de çok var

aynı fotoğrafı yüklemekten çekiniyorum. bu arada kıbrısta askerliğimi yapmıştım m.g görüyordum ama çok fazla değil sonradan mı çoğaldı hüseyin bey bu sıralar kıbrıs da yapılan etkinliklerde görüyorum yaygın bir araç oldu galiba yavru vatanımızda

2009-Brabus-Mercedes-Benz-G-Class-V12-S-Biturbo-widescreen-09.jpg

2009_mercedes_g_4.jpg

mb-g-class-30-pur.jpg

images.jpg

images123.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR