Mercedes G Serisi Araçlarım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hus55 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,540

Ynt: Mercedes G Serisi Araçlarım

masallah cok temiz!!

on isik cerceveleri 463'un, ancak panjur 460'in... cok ilginc. oyle mi aldin, yoksa sen mi yaptirdin alper? tum camurluklar silver,guzel.

en cok ilgimi ceken sey, jantlar! onlar w124 janti. G nin jant delik sekli 5-13, salon janti daha farkli sanirdim. neyse allah nazardan saklasin. cok guzelmis.

icini cekip gonderseniz sevinirim.

ingilterede bulunan arkadaslara turk'lere ait G resimlerini paylasmak isterim.

ben yaptırdım panjura kaportacıda ayarlama cektırdık önedogru uzatılınca oturdu fena daolmadı dıyedusunuyorum camurluklar vardı arabayıda komple botyattım jantlar galıba 140 kasa jantı flansla takmıslar ben takmadım.arka stoplarda 463 sınyaller malum beyaz farlarda degıstı ıcıındeyse hıc degısıklık yok tamamen orjınal hatta o kadar orjınalkı camlar bıle manul otomatıge cevırıyım dedım motor bulamadım resmı servıslerde var onlarda cok anormal pahalı degıstıremedım

ingıltereden parca aldım ebayden sanırsam.Arkaya 3 sıra koltuk bulmustum bendekıler orj.degıl cunkı aldıramadık satıldı.daha sonraturkıyede buldum 1 adet aldım bu sefrde oturmasıcok yuksekmıs hosuma gıtmedı.buyuk ıhtımalle sokucem gene benden oncekı sahıbının yaptırdıgı oturması guzel ancak orj.olmayan koltugu taktıracam

tanışma köşesinede yazdığım gibi g sevenler sayesinde 2 gün önce 1986 300gd sahibi oldum...... umarım paylaşacak çok konumuz olacaktır herkese selam :smiley:

merhaba,
istenir ise 3. sıra orjinal koltuklar elimde mevcut.
2002 modeldir koltuklar.

saygılarımla

Hoşgeldiniz tayeva.Hayırlı uğurlu olsun , Allah kaza bela vermesin.
Sıkı bir araç aldınız , tebrikler.Sanayide gördüğüm beyaz G ise sadece kaporta işi vardı gördüğüm kadarı ile.

alperkaf' Alıntı:
hayırlı olsun beyaz 300gd vardı herhalde onu aldınız ..
teşekkürler alperkaf.valla sizleri okuyunca kendime güvenim geldi aldım:smiley:zaten çok istediğim bir araçtı.
nadir bey size de teşekkürler.siz sanayiye sık mı geliyorsunuz, dükkanınız mı var?

sevgılı taveya elımde mercedes benz turkıyeden alınma cesıtlı aksesuarlar var hem ben hem kardeşimin sıparıs etmıs oldugu cam cıtaları v.s ıhtıyacın olursa haberınız olsun...

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,905
Kayıtlı Üye Sayımız
166,707
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR