Mercedes G Serisi Araçlarım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hus55 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,517

hus55

Zirve
Yer
kuzey kibris lapta, girne
adim huseyin yilmaz kurtbas,18 seneden fazla G'ler ile yakindan ilgilenirim.

su an iki tane G serisi sahibiyim. biri 300GD cabrio [mehmet bey'in aynisi] diger ise cok muhtesem 96 model G300 L.

resim yuklemeyi ogrenince bol bol resim yollaycam ;)

pointed three ve GWOA club'a uyeyim. biri amerikada digeri ise ingilterede. cok faydali site ikiside.tavsiye ederim.

simdilik allaha emanet olun.

huseyin

Ynt: Mercedes G Serisi Araçlarım

En sevdiğim arazi araçlarından bir tanesi G serisidir.
Fabrika çıkışlı önde-arkada kilit sunan nadir modellerden.
Selanik Trophy'de çok uğraştılar arabayı kırmak için en son ön aks kesti G serisi.
Bildiğim kadarıyla FJ serisi Toyota ile G serisi en sağlam araçlardan.
Ana sayfada forumda karşılaştığınız sorunlar adımında photobucket ile.... konu başlığından faydalanabilirsiniz.
Merakla bekliyorum canavarları.

sanirim resim isi tamadir.

pixsizer diye cok kolay site buldum.esim bo

insallah tamamdir. ancak resim boyutu kaca kac olmasi gerek?[attachment=3][attachment=2][attachment=1]

IMG_0128_renamed_30225.jpg

IMG_1621_renamed_13190.jpg

Picture 021.jpg

Evet Türkiyede yaşıyorsanız ve de 18 seneden beri G'lerle uğraşıyorsanız birkaç parça isteğim olacak

şanzıman ile yavru şanzıman arasındaki şaft lazım bulabilir msiniz şimdidenn teşkürler

not; 18 jantlar ile G300 aldigim hafta. o jantlar simdi 325 65 18 lastik bekler...

orta resim baba ogul sanki....

alt resim ise , kibrisda benim super makinist'im , hasan'in garajinda. arka'da duran gumus G serisi ise, o gunlerde tanistigim dincer. onun araci 82 model 280 GEL. makine sonradan 250 dizel'e cevrilmis. arac cok iyi durumda.

burda bulusma sebebi, benim G serisinden helezonlari,bilstein shockslari, ve flanjlari satin aldi ve o gun degisme yapildi bir G den digerine...

makinist hasan o gece saat 7'den yatmis, top gibi uyumus zavalli...

bu ise, benim G300'u alabilmem icin satdigim 280 GEL. 1990 model, 78000 mil yapmis muhtesem bir arac. ustelik lpg sistemide vardi. bu arac son satmazdan once orc'den 40mm yuksek yay takildi, hemde koni'nin yaptig en iyi shocks'lardan 'koni heavy track raid'. baska yerde bolca resimi var bulup gonderecem. sanirim gwoa'da satis ilanlarinda var.

tam iki gunde sattim, ve alan sahis beni ve araci gormeden tum parayi cek olarak gonderdi!!

iste beni gwoa uyeleri boyle tanir...

14012008229.jpg

14012008231.jpg

14052008171.jpg

kisa sasi 300GD benim yegen'e ait.

londra'nin 150 mil disinda bir ciftlik sahibinden beraber gittik aldik tam £1600. ;) 1988 model cok guzel motora sahip.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,903
Kayıtlı Üye Sayımız
166,703
Kaydolan Son Üyemiz
Topwebpartners1

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR