Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Cemço Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 185
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 67,621
Ynt: Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım

merhaba,
düşünceleriniz için teşekkür ederim.
Aracın bütün iç beyinlerini komple aldığım için bütün fonksiyonlar çalışıyor.
Teyp Direksiyondan kumandalar koltuk ayarları direksiyon ayarı, koltuk ısıtmaları ve hatta yağmur ve otomatik yana far sensörü bile çalışıyor.

iyi akşamlar dilerim

Etiketler

Süper çalışma insan bir şeylere emek harcadımı kullanırken aldığı tad daha başka olur...

Ağzım açık olarak takip ettim. Muhteşem bir araç olmuş. Güle güle kullanın...

merhaba cok güzel olmuş gerçekten yapanın emeğine sağlık benim sizden bir ricem olucak bu araçları nerede topluyorsunuz acaba bende de bir tane 1987 model 300 gd var onu toplamak isitiyorum yeniden nasıl yapabiliriz acaba bana mail atma şansınız var mı emrekose1907@gmail.com şimdiden teşekkür ederim.

iyi akdişamlar cümleten G modeller üzerinde bir tecrübem yok izlediğim kadarıyla 600 605 gibi motor ve buna benzer mot nr larından sözediliyor ama bana su anda yabancı sadece bildiğim 240 dizel motor yerine 300 TD veya ne takabilirim ve motor bulmamda yardımcı olabilirmisiniz ve hangi fiyatlarda bulabilirim . bunun haricinde ŞNORKEL VE YÜKSELTME KİTİ ÜZERİNDE BAZI YARDIMA İHTİYACIM VAR teşekkürler antalya . bu arada mücahit o alacağım LC 100 D olmadı mercedese dönüş yaptım

doğan66' Alıntı:
iyi akdişamlar cümleten G modeller üzerinde bir tecrübem yok izlediğim kadarıyla 600 605 gibi motor ve buna benzer mot nr larından sözediliyor ama bana su anda yabancı sadece bildiğim 240 dizel motor yerine 300 TD veya ne takabilirim ve motor bulmamda yardımcı olabilirmisiniz ve hangi fiyatlarda bulabilirim . bunun haricinde ŞNORKEL VE YÜKSELTME KİTİ ÜZERİNDE BAZI YARDIMA İHTİYACIM VAR teşekkürler antalya . bu arada mücahit o alacağım LC 100 D olmadı mercedese dönüş yaptım

Doğan ağbey mercedes g mi aldın????

evet kardeş antalaya toyotadan sonra yeni bir sayfa diyorum .ama su ana kadar mercedes G li arkadaşlardan herhangi bir bigi alamadım bayagi bir bilgi paylaşımı var görüşelim kardeş

görüşelim Doğan ağabey,,,, ben epey araştırmıştım g leri belki faydamız olur..

Merhaba,
mesajlarınızı yeni gördüm kusura bakmayın.

Ben aracımı bursada topladım, küçük bir dükkanımız var iyide bir kaportacı ve boyacımız var.
Yeni modele çevirmeye uğraşıyoruz kendi çapımızda.

Bütçeniz ne durumda ona göre size daha detaylı bilgi verebilirim.
Motor için se 250 290 veya 300 çoğu motor uyumludur. Şanzıman ile beraber alırsanız daha rahat edersiniz.

İyi günler dilerim.

slm cem şu anda 240 motor var bir motor şanzuman buldum c 2500 cc fiyat uygun şarz ve klima mitoru eksik sence hangi yan aksesuarların beraber olması lazım motor takozları falan gibi neleride beraberinde alayım yagğ radyotörü falan varmı bilgiler için sağol kardeş inşallah tanışırız herhalde sen bursada kalıyorsun orda bizim toyotacı recep var belki tanırsın ben önümüzdeki hafta izmitte olcam eşim in memlekeyi belki uğrayabilirim

merhaba tekrardan,
almayı düşündüğünüz 2500 cc motor hangi araçtan çıkmadır.
Motor alırken mptorun tüm aksamlarının çalışıyor olması sizin sonrası masraf yapmanızı engelleyecektir.
Motor takozu binek aracınki g ye olmaz sizin takoz yaptırmanız gerekecektir.

Motoru şanzumanla beraber mi alacaksınız?

Bu arada ben İstanbul'da yaşıyorum.

iyi akşamlar dilerim.

cem aynı anda yazışabilirdk bizde misafir vardı cevap veremedim bence bazı ayrıntıları tel de görüşebilirsek daha çok yardımcı olabileceğine inanıyorum .-0533-7364728 . iyi geceler tşk ler ilgine yardımına

slm arkadaşlar başlangıçta ufak tefek hareket görüyordum ama uzun zamandır kepengler inmiş kimse yok nerde bu millet ben lc cilere taş çıkartır bunlar diyordum ama yanılmışım mı acaba hepinize rasgele

doğan66' Alıntı:
Selam arkadaşlar başlangıçta ufak tefek hareket görüyordum ama uzun zamandır kepengler inmiş kimse yok nerde bu millet ben lc cilere taş çıkartır bunlar diyordum ama yanılmışım mı acaba hepinize rasgele

Doğan ağbey bu mercedes ciler sustumu-pustumu annamıyorum veya susturuldumu ??????

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR