Mercedes G-Class Yedek Parça Paylaşımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arsamax Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 86,816
Ynt: Mercedes G-Class Yedek Parça Paylaşımı

selam arkadaslar. yakinda elime bazi parcalar daha gelecek....hepsi yeni ama sadece 460 icin.

1 original 460 soba.
3 adet sol far cercevesi.[sag'lar daha sonra gelecek.]
2 adet heavy duty on shock absorber [sachs]
2 adet heavy duty on yay [beyaz cizgi isareti var.bunlar orc'ler ayarinda]

gumruklemeden sonra fiyat belirleyebilecem, ama mercedes fiyatlarindan daha uygun olacak. ancak tr'ye aktarmak aliciya ait,yardimci olabildigim yerde olurum arkadaslar ;)

selamlar huseyin.

Etiketler

merhaba arkadaşlar bana orjinal mercedes 16" çelik jant lazım, yan dikiz aynalarını ve yedek lastik takma demirini bulduk, bir de sonradan klima taktırsak verimli olur mu acaba?
selamlar...

hus55' Alıntı:
selam arkadaslar. yakinda elime bazi parcalar daha gelecek....hepsi yeni ama sadece 460 icin.

1 original 460 soba. [yenisi 600 euro. 250 euro] cok ender bulunan bir parca, ve sifir, hic kullanilmadi ;)
3 adet sol far cercevesi.[sag'lar daha sonra gelecek.] far cevreleri 40 euro tanesi. sag'dirlar sol degil ! :-[ ve orijinal mercedes'in . fiber degil.
2 adet heavy duty on shock absorber [monroe gaz'li] 80 euro tanesi, yenisi 140 euro.
2 adet heavy duty arka yay [beyaz cizgi isareti var.bunlar orc'ler ayarinda] 100 euro tanesi, yenileri mercedes'de 240 euro diye ogrendim !!!!!!!!! :eek:
2 adet heavy duty arka yay [3 beyaz cizgi isareti var, yani daha extreme kullanim icin.150 euro tanesi . mercedes'de 290 euro tanesi !!!!!!!
gumruklemeden sonra fiyat belirleyebilecem, ama mercedes fiyatlarindan daha uygun olacak. ancak tr'ye aktarmak aliciya ait,yardimci olabildigim yerde olurum arkadaslar ;)

selamlar huseyin.

Herkese selamlar ,

Banada ön cam otomatik motorları lazım.
Elinde olan varsa bilgilendirirse sevinirim.
Alper

selam arkadaslar. elimde bulunan tum parcalar hemen hemen gitti...

simdilerde 2 set snorkel siparis ettim. snorkel'ler tam set olarak 350 euro fiyati var. benim getirip sattidigim set'ler ayni kurbanlik G ve benim cabrio'da bulunan gibi. parcalar origianl mercedes, yan sanayi veya fiber degil.

bir set'de izzet kardes'e bugun siparis ettim. bu snorkel 460, 461, 463 modellerine cok az modifiye ile takilir.

110 euro sizler icin ;)

selamlar.

Evet az önce iyi bir ustayla konuştum Maslakta DEFENDER lara snorkeli o şekilde takıyorlarmış.Türk ustaları abicim.Ama snorkelin dış kısmında su tahliyesi bölümü varmı acaba yok ise onuda bağlantı bölümünden yapmak gerekebilir.
Bu arada hüseyin abi ilgi ve alakana çok teşekkür ediyoruz...ilgi konusunda hüseyin abinin hiç bir eksiğini görmedim parçalar konusunda bir yorum yapamıycam gelince onlarıda paylaşırım.Herkezin huzurunda çok teşekkür ederim hüseyin abi...
saygılar selamlar.

selam izzet, su tahliyesi sart, ve eminim turk ustalari icin viz gelir ;) ayrica guzel yazilarin icin tesekkur ederim izzet. [sana ozel mesaj attim, cevabini beklerim ;)]

selam hüseyin abi /cvpını alman lazım şuanda abi / Oda sorun değil abi Ben Defender a ve RR a yaptırmıştım maslakta Alıpta nasıl yaptırıcağım diye sorana Snorkel konusunda tecrübesi olan adres verebilirim.

Aracın üstünden söküp çamurluk ağızlarını satacağım :smiley:
http://img148.imageshack.us/img148/9051/01022010009a.jpg
http://img191.imageshack.us/img191/3699/01022010005x.jpg
http://img194.imageshack.us/img194/3626/01022010006i.jpg
Fiyatı 2000 TL ..

Aracın jant-lastiklerini satıyorum ..
Fiyatı 1900 TL ..

01022010(003).jpg

01022010(004).jpg

01022010(010).jpg

merhaba bende de g serisinden 1987 model 300 gd var aracım arka sağ fren kampanası yok bulamadım yardımcı olursanız çok memnun olurum

Pazartesi günü akşamı haber veririm. aracın şasi numarasını alablrmym özelden de atablrsnz ..

arkadaşlar merhaba,
ben kendi arabama (1986 230G) ön ve arka kilitli diff. getirtiyorum, isteyen varsa 1 adet ön kilitli diff. var, ayrıca 280G dağıtıyorlar başka ihtiyacı olan varsa sorabiliriz, belki halen arabada duruyordur.
NOT: parçaların gelmesi yaklaşık 2 ay kadar sürebilir.
benim aracı Mercedes G gaziantepte başlıktan izleyebilirsiniz, bu yaz bayaa bi uğraş vermeye karar verdim

fakıoğlu' Alıntı:
arkadaşlar merhaba,
ben kendi arabama (1986 230G) ön ve arka kilitli diff. getirtiyorum, isteyen varsa 1 adet ön kilitli diff. var, ayrıca 280G dağıtıyorlar başka ihtiyacı olan varsa sorabiliriz, belki halen arabada duruyordur.
NOT: parçaların gelmesi yaklaşık 2 ay kadar sürebilir.
benim aracı Mercedes G gaziantepte başlıktan izleyebilirsiniz, bu yaz bayaa bi uğraş vermeye karar verdim

MERHABA benimde arka kilitli difrefansiyele ihtiyacım var fiyat - var yok sorarsanız sevinirim...

bilgi için
arka kovana ellemeden
başka bi araçın ayna - maruti değiştirerek kilitli yapılabilirmi ????

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR