309 un yerli kasa olani on kismi haric profilden yapilmadir ve her turlu tamiri rahattir tek kotu tarafi agir olmasidir 309 un orijinal alman mali kupasi ise daha hafiftir.alacaginiz 309 eger saglamsa ve bir arizasi yoksa ufak bir bakimla 300 000 km biraz ileri bir bakimla 1 000 000 km yapar arizasi olmaz ve parcasida oldukca ucuzdur cunku bircok yerli parcasi vardir.Motor parcalarinin epsini cok kolay ve cabuk bulabilirsiniz.Cok ama cok saglam bir arabadir ve surusude cok keyiflidir. Ben 2001 senesinde ihaleden bir cift kabin 309 aldim ve motor arizali oldugu icin motoru actigimda hararet yaptigindan dolayi iki pistonun sardigini gordum ve motoru yaptik saglam olan pistonlarda asinma bile yoktu ve araba bir milyon altmisbes bin km deydi ve motoru hic ellenmemis sadece devirdaim degismisti aracin butun diger aksamlari orijinal ve fabrika cikisi olan parcalariydi , bakim parcalari haric degisen parcasi yoktu bende motoru hakkiyla yapip araci 4 yil kullandim ve sattim su anki sahibiyle gorusuyorum ve kendisi araca hicbir onarim yapmadigini yag bakimini yapip gezdigini soyluyor .