Mercedes 207 Alkoven (2. Karavanımız)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan salih 35 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,831
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

salih 35

Kamp I
Yer
karşıyaka, izmir
Dün akşam boya,tesisat,döşeme işleri bitince ....(halen işleri var) bu haliyle 4-5 yıldır tarlada yatan karavanımızı yollara çıkartmanın keyfiyle sizinle paylaşmak istedik.Buradan desteğini esirgemeyen Cem ULUDİNC,Metin0035,Günözbey,Derindeniz,Kurtadam ve Atiladiye çokkk teşekkür ederiz.

Uploaded with ImageShack.us

Etiketler
Ynt: Mercedes 207 Alkoven (2. Karavanımız)

Bedeli zamanında kat kat ödenmiş, sonra kaderine terkedilmiş milli değeri tekrar aktif hayata kazandırdığınız için asıl biz sizlere teşekkür ederiz...Güle güle kullanın..

Sevgili arkadaşlarım karavanınızı tekrar güle güle kullanın.
Bizlerinde çorbada azda olsa tuzu bulunduysa ne mutlu. İnşallah hep beraber güzel geziler yaparız.
Kendinize iyi bakın.
Selamlar ve sevgiler..

Sevgili kardeşlerim;Hayırlı ve uğurlu olsun,ALLAH kaza bela vermesin.Sizlere mutluluk yaşatacak gezilerinizde eşlik etmesini diliyorum.Serkan kardeşim bana bir motokaravan alımında yardımcı olacak İNŞALLAH hayırlısı ise nasip bakalım.Şimdilik. Sonrasında ise ver elini TÜRKİYE. SEVGİ ve SAYGILAR.

Güzel görünüyor ;) ;) ;)

Salih kardeşim biz teşekkür ederiz sayende bir araya gelip sohbet ediyoruz .

Karavanınız gerçekten çok güzel.. İyi günlerde kullanmanızı ve bol geziler dilerim.

Karavanınızı sağlıkla ve huzurla
iyi günlerde kullanmanız dileğiyle

Çok da güzel olmuş. Burnundan mıdır, sinyalleri ve kare farından mıdır bilmem, gerçekten bu kasa mercedesler benim de çok hoşuma gidiyor. Sürüş keyfine birşey demiyorum 15 -20 yaş küçüklerin de bile o konfor yok.
Kazasız, sorunsuz, keyifli geziler dilerim.

Çok güzel gözüküyor tekrar hayırlı olsun.

Kutlamamı burada da yineleyeyim; güzel görünüyor. :smiley:

Cavid Sezen

Merhaba, emekle ve istemekle yapaılamayacak hiçbirşey yok, yavaş yavaş herşey yoluna giriyor değil mi.

Yaza, gezip tozmaya, keyfini çıkartmaya fazla zaman kalmadı, elinizi çabuk tutun. Hele bir de dünya tatlısı

''KÜÇÜK ARDA'' da oldu mu yanında, yola çıkmadan önce hamburgercilerin adreslerini yanına almayı unutmamanı öneririm.

Selamlar, sevgiler, kolaylıklar.

sayın Atilla dinçer ,günözkolayli,buralpi,metin 0035,drares,Kurtadam,Esinti 35,canoş,toffy.mayıstosböce,gezmen ve derindeniz 1 hepinize teşekkür ederim..Herşey gönlünüzce olsun... arda nın da selamı var ....geziler de buluşmak üzere.... İzmirden selamlar.........salih ve serkan güranç...

İmageShack'e üye olmadığımdan resimleri göremiyorum ama yorumlardan çok güzel olduğunu anladım. Güle güle kullanın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri