Menekşe Yaylasında Kamp

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mutlumete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,818
Ynt: Menekşe Yaylasında Kamp

adrenalim' Alıntı:
Bu çirkin olayı yapan o bölgenin yerlisi değildirr o köylerde yaşayanlar çok misafir perverdirr ben şahsen hepsini tanırım oralarda o tür çirkin olayları mersin ve adanadan gelen orman işçileri yapıyorr.KEŞKE BU OLAYI YAŞADIĞINIZDA ORADAKİ KÖYLÜDEN YARDIM İSTESEYDİNİZZ

Kesinlikle öyledir. O yörenin halkı yardım dışında bir şey yapmaz. Ancak dediğiniz gibi dışarıdan gelen Orman işçileridir. O bölgede özellikle motosikletimle seyahat ettiğim zamanlarda çok u ve ayran ikramı aldım, derelerde az plaka aramadım. Kesinlikle misafirperverler, bundan kuşkunuz olmasın.

Etiketler

cok entersan bır olay yasadıklarınız.. bız kodosk olarak sureklı yuvacık cıavrında menekse yayalasında hatta kendı adımız verılen kodosk yaylasında topluca kamp yapmaktayız.. hıc boyle bısyeye denk gelmedık ılk defa da burda duydum gercekten cok uzucu bır durum :( keske bızım karsımıza cıksalarda bızde gömsek onları oraya..
neyse gecmıs olsun..

adrenalim' Alıntı:
aradığınız plakayı buldunuz mu peki :smiley: :smiley:
adrenalim plakayı Köyün yerlisi aşık seyfi abimiz ile ile çıplak çamurlu dere yatağında ayaklarımız aradık ama bulamadık. Plakanınn sökülmesi ise uzun hikaye.. Gezilerde bir araya gelirsek, bir kaç biranın ardından keyfimde olursa anlatırım :smiley:

berk' Alıntı:
cok entersan bır olay yasadıklarınız.. bız kodosk olarak sureklı yuvacık cıavrında menekse yayalasında hatta kendı adımız verılen kodosk yaylasında topluca kamp yapmaktayız.. hıc boyle bısyeye denk gelmedık ılk defa da burda duydum gercekten cok uzucu bır durum :( keske bızım karsımıza cıksalarda bızde gömsek onları oraya..
neyse gecmıs olsun..
berk aytepe inişinde orman işçileri kampını görmüşsünüzdür.. Mümkünse durmayın orada.. Haa Veysel amcanın yerinden giriyorsanız yaylaya o zaman temiz giriş yapıyorsunuz... Yuvacık, Elmalı, Çilekli üçgenindeki yerli halktan kimseden zarar gelmez, aksine çok misafirperverlerdir.

Olayın üzerinden epey zaman geçmiş olsada yaşadagım yerin bu şekilde hatırlanması beni üzdü Murselim ve Emre kardeşimin dedigi gibi o yörenin insanlarından kimse öyle bişey beklemesin gerçekten misafir perverligimizle tanınmak isteriz.
Her zaman bekleriz ..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR