Menekşe Kısmet Değilmiş Biz de Soğucak'a Çıktık ( 30 Mart 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan varlikefe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,080

varlikefe

Kamp I
Menekşe yaylasına gitmeyi çok istedik ama kısmet değilmiş.Bizde soğucakta durum nedir diye bir bakalım dedik.Yol açık.Zirveye yaklaştıkça kenarlarda ve zirvede yer yer birikintiler var.Zirve ye yaklaştığımızda ormancılar çıktı karşımıza.Kamyon yolun ortasında.Yan taraf çamur ve kar. :p.bizimde canımıza minnet.Serhat(tatanga)hemen attı kendini.Ardından da ben.en güzel anlar açıkçası burdaydı.sonuç 1100 metredeydik.(magellan 500 LE)hava soğuk ve puslu.Sonuç itibari ile önünüze kamyon çıkmazsa tüm 4x4 ler katılabilir. ;D.Görüşmek dileğiyle.......
kamyon.jpg

kamyon1.jpg

kamyon2.jpg

sucuk.jpg

Etiketler
Ne Menekşe yaylasıymış be ..Gruptan kimse ye gitmek kısmet olmadı..Ama intikamımız acı olacak :D
En güzelini yapmışsınız, Soğucak'ta burnunda tütüyo..paylaşım için sağolun :smiley: daha resim varsa bekliyorun ..

Paylaşımınız için teşekkürler arkadaşlar.Bakıyorum hafta sonu kimse boş durmamış herkes biryerlere gitmiş.
Durum böyle oluncada,Menekşe yaylası gezisinini keşke iptal etmeseydik diye düşünüyorum.Ama hiç merak edilmesin intikamı cok büyük olacak :D ;D

yuysal' Alıntı:
Paylaşımınız için teşekkürler arkadaşlar.Bakıyorum hafta sonu kimse boş durmamış herkes biryerlere gitmiş.
Durum böyle oluncada,Menekşe yaylası gezisinini keşke iptal etmeseydik diye düşünüyorum.Ama hiç merak edilmesin intikamı cok büyük olacak :D ;D

biz bir miktar aldık intikami... :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11593.0

Soğucak yaylası yolu yayla şenliklerinin devreye girmesiyle yol haline geldi.eskiden o kamyonla karşılaşılsa ki tarafımdan karşılaşılmıştır öyle yanından geçeyim falan olayı yoktu.tek teker uçurumda yaylaya çıktığımı hatırlıyorum yayla şenliği yolu da bozdu soğucak'ı da.not olarak düşeyim istedim.

6 nisan pazar günü 7 araç Mahmudiye köyü üzerinden Soğucak yaylasına çıkmaya çalıştık..Sapanca istanbuldere üzerinden normal yolla gitmek yerine zor parkur isteyenler bu yolu takip etsin..
Biz çıkamadık, 1000 metre civarında yolda kar vardı.Geri dönerken yağmura yakalandık yol daha kötü oldu.3 arabada vinç olduğundan kayan arabalarımızı çekerek ancak akşam üstü inebildik aşağıya.
Zor yol isteyenler için harika parkur..

doğan 54 paylaşım için teşekkürler mahmudiye çıkışı bu köprüyü geçtikten hemen sonra sola dere yatağını takip eden yolmu birde fotolar varsa görmek isteriz tanışmak dileğiyle .......

Soğucağa Mahmudiyeden çıkış yolu resmi gönderiyorum.Yollar yukarıda birkaç kola ayrılıyor ,ileride bir yerde sola değil de sağa ayrılırsanız daha zor bir parkura girersiniz.

soucakfoto.jpg

aslında bizde arkadaşlarla goegle dan gördüğümüz kadarıyla bu yollardan herhangi birinden gitmeyi düşünüyorduk çizmiş olduğunuz yolla bize çok yardımcı oldunuz teşekkürler selamlar

gintro' Alıntı:
Duman, Soğucak yaylasının arkasında dere yatağının yanından ilerleyen yol nereye çıkıyor? Orası düzgün bir yola benziyor sanki?
Murat bu mevsimde pek temiz değil o yol.eğer yanlış anlamadıysam kuzuyaylaya gidebilirsin oradan.eğer yanlış anladıysam ikramiye ve memnuniye köylerine hatta asfalt ve etrafı güzel olan orman yolunu takip eder hacımercana ulaşabilir bizim bahçede mangal yapabilirsin.soğucak yaylasına da birçok yönden çıkılıp inilebiliyor. Soğucağın kuzeyi,güneyi şeklinde ifade edersen daha iyi anlarım soğucak gps kayıtı da gönderebilirim

Ynt: Menekşe Kısmet Değilmiş Biz de Soğucak'a Çıktık ( 30 Mart 2008)

menekşeye tur düzenleyelim arkadaşlar. yaylada kamp kurmak izteyenler ayarlasın turu ben elektrik ve eğlenceyi hallederim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON KONULAR

Geri