katin
Yeni Üye
Merhabalar geçen yıl kış sonuna doğru çocukluktan kalma hayalim olan karavan işine bir giriş yaptık kıt kanaat babam ile birlikte ortaklaşa bir karavan aldık babam işçi emeklisi bende istanbul da memurluk yapıyorum, neyse lafı uzatmayayım kendim bursalıyım bu sebeple karsan j9 araçlara pek yabancı sayılmayız direksiyon tur problemleri çekiş problemleri ve en önemllsi motor sesi problemlerinin bilincinde olarak babamında israrı ile eski bir vw t3 yada lt serisi 80 model ve geriisi nir vw düşünürken(kendi binek aracım 72 model bir vosvos) babamın parçasını bulamayız j9 un parçası bol ve ucuz vs gibi mantıklı önermeleri doğrultusunda j9 da karar kıldık sonuç olarak yüksen tavan içi yapıl 93 model j9 camper ımızı almış olduk, her şey tamam araç temiz çürük çarık yok motor mekanik sorunsuz yaşam alanı dizaynı yerterli ihtiyaçlarıa cevap verebiliyor ,ne kadar ekmek o kadar köfte anlıyorum tabiki ama şu araç içindeki motor sesi problemi gerçekten çekilir gibi deil, marin malzeme satan yerlerden profosyonal yalıtım malzemesi ile kaput içerisini ve tabanları kaplamama rağmen 80 km suretten sonra araç içerisinde durabilmek için nerdeyse ses geçirmez kulaklık takmak gerek bu konudaki önerilerinize bilgilerinize ihtiyacım var. teşekkürler