terrano' Alıntı:arkadaşlar rafting yaptığınız şirketin rehberlerinin nehir rehberlik ,ilkyardım sertifikası olması ayrıca diğer ekipmanlarının tam sunulması ve nehirde iyi organize olması çok önemlidir. bu işi ciddi yapan bi şirket seçmeniz çok önemlidir. rehberlerin sertifikalı olup olmadığını mutlaka sorunuz. burada telefon ya da reklam site kurallarına aykırı olduğundan bunu söylemeyi uygun buluyorum. o bölgede sayısız rafting yapan biri olarak söylemek istedim.
ferdane gül' Alıntı:Bu konuda uyarılarınızı dikkate alacağım;çünkü en kısa zamanda rafting denemek istiyorum
Merhaba zerrin hanım,ceranus' Alıntı:Eyüp Bey merhabalar, etkinliklerimizi beğendinize sevindim, teşekkürler ediyorum..
şimdi de bayram da yeniden gidiyoruz Antalya'ya, sadece Rafting değil, Kanyoning, Trekking, Kamp, Deniz, Tarih her şey olacak etkinliğimizde, çılgın bir tatil geçirmek isterseniz sizide bekleriz..linkimiz
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=78221.0
o halde ankaradan antalya'ya rezervasyonu da sizin yaptırmanız gerekecek!??ceranus' Alıntı:Ankara'ya otobüs ile gelerek Antalya'ya bizimle birlikte gitmeniz en uygunu olacaktır, bir de böyle düşünün diyorum
Tkc' Alıntı:o halde ankaradan antalya'ya rezervasyonu da sizin yaptırmanız gerekecek!??
disco vs disco' Alıntı:Melen Çayı'nda rafting güzel olsa gerek, 22 ekimde başlıyormuş sezon, birileri organizasyon ayarlar heralde o güne kadar...