arkadaşlar rafting yaptığınız şirketin rehberlerinin nehir rehberlik ,ilkyardım sertifikası olması ayrıca diğer ekipmanlarının tam sunulması ve nehirde iyi organize olması çok önemlidir. bu işi ciddi yapan bi şirket seçmeniz çok önemlidir. rehberlerin sertifikalı olup olmadığını mutlaka sorunuz. burada telefon ya da reklam site kurallarına aykırı olduğundan bunu söylemeyi uygun buluyorum. o bölgede sayısız rafting yapan biri olarak söylemek istedim.
Bu konuda uyarılarınızı dikkate alacağım;çünkü en kısa zamanda rafting denemek istiyorum
terrano' Alıntı:
arkadaşlar rafting yaptığınız şirketin rehberlerinin nehir rehberlik ,ilkyardım sertifikası olması ayrıca diğer ekipmanlarının tam sunulması ve nehirde iyi organize olması çok önemlidir. bu işi ciddi yapan bi şirket seçmeniz çok önemlidir. rehberlerin sertifikalı olup olmadığını mutlaka sorunuz. burada telefon ya da reklam site kurallarına aykırı olduğundan bunu söylemeyi uygun buluyorum. o bölgede sayısız rafting yapan biri olarak söylemek istedim.
melen de bu yıl sezon sona erdi. gezenbilir sitesinden de daha önce raftinge gelenler olmuştu.gitmeyi düşündüğünüz zaman mesaj atarsanız size tavsiye de bulunabilirim ya da bilgi alabilmeniz için şirketin telefon numarası ya da web sitesi adresini verebilirim..
evvelki mesajda da fotoğraf çekilmesinden bahsetmişsiniz. onlarda nehrin içinden ve kenardan zaten fotoğraf ve kamera görüntülerini çeken iki profesyonel fotoğrafçı da var. ama kendi kameranızı da getirirseniz sonrasındaki yürüyüş, çadır kampı ya da eğlence görüntülerini de çekebilirsiniz.
öncellikle zeriin hanım fotoğraflardan ötürü teşekkürler, paylaşımlarınızla foruma gerçekten renk katmışsınız..
geçen hafta yağmur biraz bolcana yağdıydı acaba suyun debisi bekletilerimizi karşılar mı? merak ediyorum, birde istanbuldan servisi olan şirketler varmış bunlara nasıl ulaşabilirim
Eyüp Bey merhabalar, etkinliklerimizi beğendinize sevindim, teşekkürler ediyorum..
Melen'de sezon şu an kapalı, İstanbul'da rafting yaptıran şirketleri bilemiyorum ancak biz Gezenbilir olarak Haziran ayında Köprülü Kanyon'da Rafting yaptık, şimdi de bayram da yeniden gidiyoruz Antalya'ya, sadece Rafting değil, Kanyoning, Trekking, Kamp, Deniz, Tarih her şey olacak etkinliğimizde, çılgın bir tatil geçirmek isterseniz sizide bekleriz..linkimiz
Eyüp Bey merhabalar, etkinliklerimizi beğendinize sevindim, teşekkürler ediyorum..
şimdi de bayram da yeniden gidiyoruz Antalya'ya, sadece Rafting değil, Kanyoning, Trekking, Kamp, Deniz, Tarih her şey olacak etkinliğimizde, çılgın bir tatil geçirmek isterseniz sizide bekleriz..linkimiz
Merhaba zerrin hanım,
Etkinlikleriniz Beğeni'den öte heyecan yaratıyor bende açıkcası..
Davetiniz beni onurlandırdı, gelmeyi çok isterim fakat bir aracım yok uçak yada otobüsle gelebilirim antalya ya ancak yalnızca bununla sınırlı değil çadır yada uyku tulumum da yok
Ekipman konusunda etkinlik linkimizde verdiğimiz cevabımız geçerlidir Ancak, Ankara'ya otobüs ile gelerek Antalya'ya bizimle birlikte gitmeniz en uygunu olacaktır, bir de böyle düşünün diyorum