MAVİ KARTALIN İLK VE HALİ VE ŞİMDİİ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ÇAAKIR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,746
Ynt: MAVİ KARTALIN İLK VE HALİ VE ŞİMDİİ

Maşallah ,aracınız hoş duruyor rengi de canlı :smiley: güle güle binin , hayırlı olsun .

Etiketler

teşekkürler aracımın boyasını tavan sepetini ön korkuluğunu sis farı montajını vs. hep kendim yaptım

resimlerde olduğu gibi aracımı macunlama - astar boya nekadar boayacıya götürdüysem benden aracında klasik olmasından dolayı 1500 tl - kimisi 2000 tl -kimisi 2500 tl istedi bende ustalara kızdığımdan elimde bu işlere yatkın olduğundan dolayı (makine teknikeriyim ) boyaları -tinerini - sertleştirici tineri -zımparalar - kağıtbant - selilozik tiner - macun - astar boya alarak tan işyerinden de komprosör getirip bu işin hakkından geldim boya işi bana 150 tl ye maloldu KÖTÜ KOMŞU İNSANI EV SAHİBİ YAPARMIŞ DERLER KÖTÜ BOYACILARDA BENİ BOYACI YAPTI :smiley: :smiley:

IMG00022-20120227-1012.jpg

IMG00025-20120227-1252.jpg

IMG00028-20120227-1255.jpg

IMG00031-20120227-1507.jpg

cok güzel masallah bende boyamayı kendim yapmayı düsünüyorum benimde elim yatkın bu islere benden de 1500 tl istediler sag taraf komple boyanacak simdi boyama tekniklerini inceliyorum kendım boyacam sorun degil tek sorunum kucuk bi garaj ve zaman mavi kartala iyi ucuslar kesin bunlardan bi tanede ben alacam ;D

İNŞALLAH DİYELİM OZAMAN BENDE BİRAZ YOUTUBE dan ( BOYA TEKNİKLERİNİ İZLEYEREK)YARDIM ALDIM ÖNCE ELİMİ ALIŞTIRMAK İÇİN OTO SANAYİDEN HURDA YA AYRILMIŞ OTOMOBİL KAPUTU ALDIM KOMPLE BOYASINI KAZIDIM 1 KİLO DA FAZLADAN KENDİ ARACIMA ATACAĞIM BOYAYI ALDIM DENEMELERİMİ HURDA KAPUTTA YAPTIM ARACI MAHVETMEKTEN İYİDİR DEDİM VE BU İŞİ BAŞARDIM İNŞALLAH SİZDE ÜSTESİNDEN GELİRSİNİZ

ÇAAKIR' Alıntı:
EVET SELAM ARKADAŞLAR ARACIMI 1.5 AY ÖNCE TRABZONDAN ALDIM GÜZEL VE UZUN BİR YOLCULUK YAPIP ARACIMI ÇOK İYİ TANIMAK İSTEDİM VE TANIDIM DA İLK HALİ BAYA YAŞLI VE BAKIMSIZDI KENDİ İMKANLARIMLA YAVAŞ YAVAŞ ARACIMI TOPLAMAYA BAŞLADIM MOTOR BAKIMI - İÇ DÖŞEMELER - KAPORTA - BOYA SIRA AKSESUARLARDA WHİLLYS VE CJ AŞKI BAŞKA BİRŞEY ARACI TOPLAYIP BAKIMLARINI YAPTIRIRKEN BİLE ÇOK FARKLI BİR ZEVK VE TECRÜBE OLUYOR SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM KISACA HERKESE TEŞEKKÜRLER :smiley:
EN SON SATILIKDİYE GÖRMÜŞTÜM BU ARACI ARAÇ HALA SATILIKMI USTACIM.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

SON KONULAR

Geri