Merhabalar. Forumda aramalarıma rağmen mat konusunda bir çözüme ulaşamadım. Bu yüzden sizlerden mat tavsiyesi almak istiyorum. İlk olarak eşimle deniz kenarında muhtemelen bir kamp alanında yaz kampı yapacağım. Sonrasında sonbahar ve ilkbahar için de kamp alanları dışında kamp atmayı düşünüyorum. Ancak şu an sadece husky beast modeli çadırım var. Mat konusunda tavsiyenize ihtiyacım var. Kamp araçla olacağı için çok fazla yürüme mesafesi olmayacaktır. O yüzden hafiflik ön planda değil. Ancak normalde de kemik erimesi kaynaklı sırt ağrılarım olduğu için konfor ön planda. Tabii ki yalıtkan olması önemli. Çünkü dediğim gibi sonbahar be ilkbahar aylarında da kamp yapmayı düşünüyorum. Ne tür bir mat önerirsiniz? Ayrıca f/p ürünleri olursa çok daha iyi olur. Ekonomik nedenlerle daha başından kamp işinden uzaklaşmak istemiyorum. Mat yerine kullanabileceğim herhangi bir alternatif yöntem de olabilir. Aynı zamanda hem yaz hem de bahar ayları için önerebileceğiniz yine ekonomik uyku tulumu tavsiyesi alanilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim.