ezgizemsencan
Yeni Üye
Benim hiç uyku tulumum ve matım olmadı bel ağrıları çeken biriyim ve çabuk üşürüm bu yüzden önerileriniz çok değerli hatta ikinci el satın alabilirim tavsiye marka ve mağaza yada ikinci el yardımlarınızı bekliyorum
Merhaba mat olayini hallettim kendiliginden hafifce sisen bir mat aldim birde altina sermek icin baska bir mat sira uyku tulumuna geldi karadenizde 0 dereceye dayansin yaz sonlarinda 10 15 derecede ğişirmesin yani üşümek en büyük korkum yoksa kamp kabusa dönebilir mevsimlik bir uyku tulumu önerebilirmisin kaç derece gösteren bir tulum almalıyım mumya mı yorgan tipimi karar veremiyorum?Merhaba arkadaşın da bahsettiği gibi şişme yatak olabilir ama patlama ve onarım sorunu oluyor şişme yataklarda, ayrıca en önemlisi kapladığı alan ve yük çok fazla size tavsiyem bir kerelik ultralight şişme mat almanız taşlı bir yüzey dahi olsa zemin ile aranızda oluşturduğu yüzeyle yerle temasınız kalmıyor, ayrıca ısı yalıtımında da yardımcı oluyor malzemelerle ilgili detaylı bilgi isterseniz sorabilirsiniz, Saygılarımız Ersin Outdoor Doğa Sporları...
Merhaba;
Eğer üşümekten korkuyorsanız, "Comfort" değeri sıfır olan mumya tipi uyku tulumlarına bakmanızı tavsiye ederim. Mumya tipi uyku tulumlarında ısınma ve sıcak kalma süreniz daha verimlidir. Eğer fiyatları yüksek gelirse, daha hafif uyku tulumunun içine termal içlik ile girersiniz aynı sonucu verir. Ayaklarınızı sıcak tutabilirseniz, kolay kolay üşümezsiniz.
İyi kamplar.
Merhaba piyasada bulabilirseniz Husky Magnum işinizi görür. Bir kaç ay evvel 250TL'ye almıştım.250 tl ye kadar uyku tulumu tavsiye edebilecek var mı. piyasa hakkında çok bilgim yok. o yüzden sizlerden yardım almak istedim. 3 mevsim gece 8 veya 10 dereceye kadar yeterli olabilecek bir tulum arıyorum. mumya tarzı biraz sıkıntılı geldi.
teşekkür ederim yardımın için. Husky Gizmo -5 Uyku Tulumu hakkında bilgin varmı. mumya tipi rahatsız eder diye düşündüm bir an.Merhaba piyasada bulabilirseniz Husky Magnum işinizi görür. Bir kaç ay evvel 250TL'ye almıştım.