Maşukiye - Kuzuyayla Off-Road Keşif Gezisi (13 - 14 Ekim 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,463
Ynt: 13 - 14 Ekim Maşukiye - Kuzuyayla Keşif Gezisi

doğrudur bir platin bulana kadar beni çileden çıkardı ama iyi oldu bütün eksiklerini anlamış oldum
hatta kaorifer sistemi çalışmayan tek araç olduğu için aynı zamanda buzdolabı olarakta kullandık
ama sonuçta NİVA bu her koşulda çalışıp istanbula kadar beni getirdi sileceğin biri yolda fırlasada arka lastik yere 888 yazsada çıkma platinle çalışan motor teklesede beni soğuktan dondurup hasta etsede ( bugün işe gidemedim kötü üşütmüşüm ) yolda bırakmadı :smiley:

Etiketler

Gezi mükemmel,fotoğraflar mükemmel,mekan mükemmel.Yapımda emeği geçen herkesin ellerine sağlık.
Yalnız Yücel abi affına sığınarak iki üstteki fotoğraf ile ilgili bir yorum yapmak istiyorum;
ahahah ;D ;D ;D

sduran' Alıntı:
vadaa.jpg

serkan vadaaaa yerinine ladaaaa yazsaydın tam süper olacakmış ;D ;D ;D

güzel bi gezi olmuş.keşke bayramda çalışmasaydım da gelip donsaydım oralarda.size güneşli bir kuzuyayla fotosu gönderiyorum.içiniz ısınsın
kuzuyayla.jpg

gb120.jpg

gb119.jpg

Yücel kardeşim araban istikbal vadediyor bakma sen..Niva insanı hisseder..Korhan'ın sinirlendigini anlayınca çamur,yokuş dinlemedi vallahi..işte ispatı ,resimde tekerlere bakarmısın

yücel' Alıntı:
doğrudur bir platin bulana kadar beni çileden çıkardı am iyi oldu bütün eksiklerini anlamış oldum
hatta kaorifer sistemi çalışmayan tek araç olduğu için aynı zamanda buzdolabı olarakta kullandık
ama sonuçta NİVA bu her koşulda çalışıp istanbula kadar beni getirdi sileceğin biri yolda fırlasada arka lastik yere 888 yazsada çıkma platinle çalışan motor teklesede beni soğuktan dondurup hasta etsede ( bugün işe gidemedim kötü üşütmüşüm ) yolda bırakmadı :smiley:

Abi daha ne istiyosun ki, Niva nerdeyse CJ'in yaptığı herşeyi yapıyor :D
Arazi aracı dediğin böyle olur zaten! Offroad hem doğa, hem de araca karşı verilen mücadeledir :smiley:

Ok-144 leri takınca... Delirir o LADA :smiley:
Kalorifer konusunda da tüm araçlardan iyidir tabi sadece kış şartları için...
Yazın da kapanmaz kolay kolay kalorifer. O yüzden kör tıpa filan takarlar.

HAKAN ellerine sağlık mükemmel resimler.herkeze teşekkürler soğuk olmasına rağmen çok güzeldi.

Anlamıyorum yaa; ben hep Yücel' in yanındaydım; en az Yücel kadar ben de kullandım o Ladayı, Yücel dondu ben terledim, Yücel yoruldu ben gayet rahattım ;D ;D ;D Hani hani benim cherokee yi okutup şöle fiyakalı bi lada mı yapsam kendime diye de düşünüyorum... Aman aman, ne dedim ya ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

hem arkadaşlar; size lada nın bilmediğiniz bir özelliğini de açıklamak istiyorum... Bu lada var ya bu lada ;D kilometrelerce off road yaptı; kilometrelerce expedition yaptı, çoooook uzun bi süre eğer bir liralık yakıt yaktıysa; eğer bir kerecik olsun patiye kalktıysa, bir kerecikolsun motordan çıt ses geldiyse, hani bırak zorlanmayı, gaz pedalına bile bir kerecik dokunmadan dağ tepe aşmadıysa Allah beni taş yapsın... Ama benim anlamadığım hemen önümüzdeki Serkan neden 3 katı yakıt yaktı yawww ;D ;D ;D ;D (strep Allahtan sağlammış haa; yoksa kıspetin içine zor girmiş iki güreşçi gibi olacaktık Yücelle ikimiz lada nın içinde ;D ;D)

Fotoğraflar yine muhteşem olmuş, ellerinize sağlık Hakan ve Birden Abi. Ayrıca misafirperverliğin içinde teşekkürler Birden abi çok keyifli bir gezi oldu sayenizde.

Birden abi size bende çok teşekkür ediyorum. gerçekten güzeldi tekrar görüşmek üzere ..

Rica ederim arkadaşlar beni mahçup ediyorsunuz.Ne yaptık ki?
Ömer ,Recep agabeye selam söyle bir serpme attıramadık adama ,içime uhde oldu.İlk fırsatta bekliyorum..

daha ne yapacaksın birden abi soğuktan korudun ihtiyaçlarımızı karşılamamıza yardım ettin senin sayende doğanın tadına vardık ne kadar teşekkür etsek az kalır

Yücel bidahaki sefer bunu yapalım o kekik otlayan yayla kuzularından..
29temmuz2007004.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR