Mart'a güle güle, Nisan'a hoşgeldin diyoruz KaravanTürkiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan teos Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,753
Ynt: Mart'a güle güle, Nisan'a hoşgeldin diyoruz KaravanTürkiye

Oğuz Abi, ben de Karavantürk'de ilgili topiğe yazdığım için tekrar burada cevap yazısı yazmamıştım. Şimdilik takipteyim, son anda ne olur bilmiyorum. Gönlüm bu etkiliğe gitmekten yana.

Etiketler
Ynt: Mart'a güle güle, Nisan'a hoşgeldin diyoruz KaravanTürkiye

Oğuz Bey, ben de bu topiği takip edenlerdenim. Her mesaj yazıldığı haberi geldiğinde ilk fırsatta inceliyorum. Malum uzun ve sert bir kışı arkada bıraktığımız şu günlerde güneş bedenimizi ısıttıkça kamp hevesimiz alavleniyor. Ama gel gör ki gerek işlerim gerek sağlığım gerekse aile fertlerinin durumu kampa katılma konusunda erken karar vermemizi ve çok arzu ettiğim halde listeye eklenmemizi engelliyor.
Zira geleceğim kesinleşmeden listeye yazıldığımda organizasyon tertip edecek arkadaşları katılımcı sayısı olarak yanlış bilgi vermekten çekiniyorum. Tahmin ederim birçok arkadaşımız da benim durumumda, Şimdilik sadece izlemekle yetiniyoruz. Katılım durumumuz belli olduğu ilk anda ve de o zamana kadar kamp kapasitemiz dolmazsa listeye eklenmekten ve kampa katılmaktan çok mutlu olacağız.
Aslında listeye "belki gelecek" diyere katılabiliriz sanırım. Kısmet olursa Ben, eşim Nurlu ve kızım Selin cumartesi günü kampa katılmayı çok arzu ediyoruz.
Bu tür organizasyonları tertip edenlere, katılanlara, resimleyenlere, duygu ve düşüncelerini paylaşanlara, cismen katılamadıkları halde kalbi ve ruhu kamplara dolaşanlara, alevleri göğe ulaşmış kamp ateşinin resmini görünce içi ısınanlara, katılanların paylaşımları ile mutlu olabilenlere teşekkürü borç biliriz.
Lütfen moralinizi bozmayın. Zira sizi gıpta ile izleyen sessiz çoğunluk var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR