Mart Ayında Bolu Yedigöller ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zippyblack Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,876

zippyblack

Yeni Üye
Yer
ESKİŞEHİR
Herkese merhaba...
Siteyi bayadır takip ediyorum ve artık size katılma zamanım geldi diye düşünüyorum. Herneyse :smiley:
Ben Eskişehirde Öğrenciyim ve yakşalık 9 arkadaş 19 Martta Bolu Yedigöllerde 3 günlük bir kamp yapmak istiyoruz. Benim sizlere sorum o tarihte orada Sıradan çadırlarla ve '0'derece uyku tulumlarıyla kamp yapabilirmiyiz. Bana kalırsa her türlü kamp yaparım ama :smiley:)
Yedigöllere daha önce hiç gitmedik ve varsa ekstra tafsiyeleriizi alabilirmiyim. Şimdiden çok teşekkürler...

Etiketler
Ynt: Mart Ayında Bolu Yedigöller ?

Sıfır derece uyku tulumu için normalde sorun çıkarmaz diyebilirim ancak üşüme eşiği yüksek olan kişiler, özellikle bayanlar daha kolay üşürler. Bu durumları göz önüne alarak, mangalınızı yakarsanız, ısınma olarakda size yardımcı olur, bir de cep sobası adını verdiğimiz ısıtıcılardan yanınıza alırsanız sorun kalmaz, giyim için kalın götürün derim..

Geçen yıl Nisan Ayında oradaydık, incelemeniz için linkini veriyorum

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=30535.0

Şimdiden iyi kamplar diliyorum, selamlar..

Tavsiye için teşekkür ederim.
Linkte epey fikir verdi, sanırım daha oncede göz atmıştım.

Diğer görüşleride merakla bekliyorum...

cebocan' Alıntı:
Bence martı çıkarmanızda fayda var.
Acaba neden mart ayından sonra gidilmeli? 19 mart ta gidersek sizin düşündüğünüz, bizi bekleyen zorluk/lar nelerdir?
Bu arada biz neden o tarihte gitmek istiyoruz, hepimizin Nisan 20 sine kadar farklı tarıhlerde sınavı var :smiley: :smiley: O tarihte cok uzak ve o zaman 2. bi kamp düşünüyorum 23 Nisan tatilini değerlendirerek..

merhaba kardesim kendim devrekli olduğum için ve yedigöller hayranı oldugum icin cvp yazma geregi duydum..o tarihte yüksek ihtimalle soguk -1 -3 arası sogukla mücadele etmeniz size ne getirmeniz gerektiğini acıklar umarım cünkü ben senenin her ayı mutlaka giderim 7 göllere ama suda bi gercek müthiş zevkli bi ortam sizi bekliyo ;D ay lav yu yedigöller....simdiden iyi kamplar...yaban-cı..

tabi bide dikkat edelim lütfen arkadaslar geceleri yedigöller sessiz ve ürkütücüdür.. :-\ :-\ :-\...eger müsait olursamda o tarihte orada görüsmek isterim..

ben daha cok 'müthiş zevkli bi ortam sizi bekliyo' kelimenizle ilgileniyorum. Sessiz olsun ama ürkütücü olmamasını yeğlerim :smiley: Gerçi grup erkek ağırlıklı olacak, bu o konuda epey bi yardımcı olacaktır. Hem ürkütücü olmasıda meceranın bir parçası değilmi sizce?? :D :smiley: :smiley:
Son olarak orda elk ve erzak yok sadece su var diye biliyorum. Acaba doğrumudur. wc vb mevcutmudur?

kesinlikle ortam perfect olur....neyse su wc var........wc ler biraz bakımsız ama biyerden sonra mecbur ;D ;D.cep telefonuda sadece seyirtepesine cıkarken cekiyo belli bi yerde oda sadece turkcell..bunun dısında dogayla basbasa sınız...kamplı gezilerde liste yapıp gitmekte fayda vardır...unutmamak için.... ;)

Yiyeceğinizin tamamını hesaplayıp yanınıza almanız gerekiyor, şehre inmek çok zahmetli ve uzak..

Yolda veya çevreyi kolaçan ederken geyikleri görme şansıda olabiliyor. Ben araçla giderken sis basmışstı. Geyik sürüsü yol kenarında çok oyalandılar, tabiki bende. inanın onları gözlemlemek çok zevkliydi. Fotoğraf makinanız ve kameranız her zaman çekime hazır olsun.

Umarım denk gelir bana zarar vermeyecek yaban hayvanlarda izleme fırsatı bulunurum :smiley:
Peki oraya giderken onceden haber vermek gerekiyormu bi yere telfn vs. girişte ücret varmı yada denetim varmı? Cadır başına ücret vb.?

geçen yıl mart ayında biz oradaydık ve uyku tulumlarında yattığımz halde çok üşüdük

yol durumunu öğrenmeden yedigöllere yola çıkmayın...Heyelan bölgesi olduğu için yağışlardan sonra bazen yollar kapalı olabiliyor.

Kamp yapacağınız alana girebilmek için ücret ödüyorsunuz, çadır içinde ücret alıyorlar ama mutlaka pazarlık yapın ve yakacak odunlarınızı isteyin, bekçi olarak görevlendirilmiş olan personel bu konuda yardımcı oluyor.

zippyblack' Alıntı:
Umarım denk gelir bana zarar vermeyecek yaban hayvanlarda izleme fırsatı bulunurum :smiley:
Peki oraya giderken onceden haber vermek gerekiyormu bi yere telfn vs. girişte ücret varmı yada denetim varmı? Cadır başına ücret vb.?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri