Marmaris-İstanbul

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buselik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,040

buselik

Kamp I
Yer
istanbul
Merhaba ,

Eşim denizci ben karacı olunca, ee çenemden bıkıp karavan alınaca, 15 günlük yıllık iznim ikiye bölündü. Önce marmaris 1 hafta tekne (Mahir bey denize doyacak), dönüş 1 hafta marmaris - istanbul.... oturdum rota belirlemeye çalışıyorum... 1 hafta sürecek olan dönüş yolculuğumda nerelere gitmeli neleri kaçırmadan yaşamalıyım.... Tabiki sizlerden destek alarak... İpsala dan çıkamıyorum henüz ama İstanbul dan çıkmanın zevkini yaşamakta bir başlangıçtır diyorum....Rota için destek lütfen...

İlknur-Mahir

Etiketler
Ynt: Marmaris-İstanbul

Palamutbükü-Datça
Akyaka-Gökova

Marmarise ikisi de yakın, zaman uygunsa mutlaka bir göz atın derim...

Merhaba,öncelikle karavanınızı ailenizle birlikte güzel günlerde kullanmanızı diliyorum.Ne mutlu size katılımınızdan kısa bir süre sonra bir karavan sahibi
oldunuz,ardından hemen program , hatta rota belirleme çalışmaları. Doğrusu müthişsiniz.
Rotanızda İzmir de olacak mı bilemiyorum.Ama buralardan da geçecek olursanız İzmir'de kalabalık bir gurubumuz var, sizinle tanışmak isteriz.

İzmir'den selamlar, sevgiler.

Mavi turdan sonra karavanla sahil şeridi hayal kırıklığı yaratabilir. Sonraki (ya da önceki olursa daha iyi) bir haftayı kültür turlarına ya da en azından sahilden uzak kesimlere (Batı Toros yaylaları, Salda Gölü vs..) ayırmanızı tavsiye ederim. Ya da denizden gezdiğiniz yerlerin aynı turunu karadan yapın, kıyaslamadan ve Mahir bey'in dilinden kurtulamayıp seneye kamperi satışa çıkarın, üç otuz paraya ben kapayım. ;D

marmaris turunç ve kumlubük e mutlaka uğrayın çok güzel koylar marmaristen 18 km Turunç ta yeni yapılan belediye otoparkından elektrik alabilirsiniz denize de çok yakınayrıca kumlubükte denize sıfır bir otopark var akşamları çok güzel ve sessiz oluyor hele bu mevsimde en güzel zamanı bu sene her sene olduğu gibi tatilimin ilk yarısını mayısta kullanıp bu cumartesi orada olacağım nasipse zaman belirtmemişsiniz ama uğrarsanız 1 hafta orada olacağım yardımcı olabilir iyi gezmeler
Kadir

buselik' Alıntı:
dönüş 1 hafta marmaris - istanbul.... oturdum rota belirlemeye çalışıyorum... 1 hafta sürecek olan dönüş yolculuğumda nerelere gitmeli neleri kaçırmadan yaşamalıyım....

Rota için destek lütfen...

Soru, çok genel; biraz kapsam daraltılmalı; yoksa bu soru için, beş dakikada çok sayıda geçek yaratılabilir... ;) :smiley:
1. Bu dönüş, hangi mevsimde yapılacak?
2. Geçek için, sahil mi yoksa iç bölgeler mi tercih edilecek? Buralarda özellikle görmek/bulunmak istediğiniz yerler var mı?

Cavid Sezen

Mavi turdan sonra karavanla sahil şeridi hayal kırıklığı yaratabilir. Sonraki (ya da önceki olursa daha iyi) bir haftayı kültür turlarına ya da en azından sahilden uzak kesimlere (Batı Toros yaylaları, Salda Gölü vs..) ayırmanızı tavsiye ederim. Ya da denizden gezdiğiniz yerlerin aynı turunu karadan yapın, kıyaslamadan ve Mahir bey'in dilinden kurtulamayıp seneye kamperi satışa çıkarın, üç otuz paraya ben kapayım

;D önce mahir beyi denize doyuracağım ki bana söyleyecek lafı kalmasın Cem bey...Ama haklısınız daha karadan kültür turu yapmak amacım.... 25 haziran tekne, 2 temmuz 9 temmuz tarihleri arasında da Marmaris - İstanbul dönüş...

her türlü tavsiyenize açığım...

İlknur - Mahir

derindeniz1' Alıntı:
Merhaba,öncelikle karavanınızı ailenizle birlikte güzel günlerde kullanmanızı diliyorum.Ne mutlu size katılımınızdan kısa bir süre sonra bir karavan sahibi
oldunuz,ardından hemen program , hatta rota belirleme çalışmaları. Doğrusu müthişsiniz.
Rotanızda İzmir de olacak mı bilemiyorum.Ama buralardan da geçecek olursanız İzmir'de kalabalık bir gurubumuz var, sizinle tanışmak isteriz.

İzmir'den selamlar, sevgiler.

Mutlaka uğramak isteriz 02-09 temmuz planımız ....Çok teşekkürler...

İlknur - Mahir

gezmen' Alıntı:
Soru, çok genel; biraz kapsam daraltılmalı; yoksa bu soru için, beş dakikada çok sayıda geçek yaratılabilir... ;) :smiley:
1. Bu dönüş, hangi mevsimde yapılacak?
2. Geçek için, sahil mi yoksa iç bölgeler mi tercih edilecek? Buralarda özellikle görmek/bulunmak istediğiniz yerler var mı?

Cavid Sezen

Merhaba Cavid bey,

Tarihi belirledik dönüş 02- 09 temmuz sahilden ziyede içerden gitsek gibi düşünüyorum...Daha çok kültür turu gibi..Yardımlarınız için teşekkürler..

İlknur - Mahir

kaya75' Alıntı:
marmaris turunç ve kumlubük e mutlaka uğrayın çok güzel koylar marmaristen 18 km Turunç ta yeni yapılan belediye otoparkından elektrik alabilirsiniz denize de çok yakınayrıca kumlubükte denize sıfır bir otopark var akşamları çok güzel ve sessiz oluyor hele bu mevsimde en güzel zamanı bu sene her sene olduğu gibi tatilimin ilk yarısını mayısta kullanıp bu cumartesi orada olacağım nasipse zaman belirtmemişsiniz ama uğrarsanız 1 hafta orada olacağım yardımcı olabilir iyi gezmeler
Kadir

Çok güzel olurdu Kadir bey ama tatil ve gezi programları , çocuklar sayesinde hala bitiremediğimiz okullara göre ayarlanıyor :( çok teşekkür ederim....

İlknur - Mahir

buralpdi' Alıntı:
bence hiç rota belirlemeyin yol sizi nereye götürüyorsa

Yüreğinin götürdüğü yere ..... ahhh ahhh fikir çok güzel bir de şu zaman sorunu olmasa.... az kaldı diyerek kendimi teselli ediyorum....

İlknur - Mahir

Uzun gezi öncesi haftasonu ısınma turlarınızı görelim? Hani nerede?... :smiley:

Eksik gedik, tabak çanak, çömlek böyle ortaya çıkacak. Sizin kampere yerleşmeniz 1 ayı bulur. Her şeyin yerli yerine oturması ise neredeyse 6 ay. Isınma turları önemli. Yazlık evinizmiş gibi kampere özel bazı eşyaların alınması gerekiyor. Aynı zamanda sürekli kamperde bulunacak kişisel eşyaları da belirlemek yerinde bir davranış olacaktır. Yerine göre küçücük bir tırnak makasının ya da yedek bulaşık süngerinin eksikliği bile önemli sorun olabiliyor. Her zaman her yerde bulabileceğinizi sandığınız şeyleri yolculuklarda bulamayabiliyorsunuz.

Cem'in yazdıkları üzerine, bakın neyi anımsadım birden.. Bir pazar günü her yer kapalı; Isparta'da iğne-iplik aramıştık!... :D

Cavid Sezen

Yanlış hatırlamıyorsam Süreyya bey'in bir topiğine kamperde bulunması gereken zorunlu eşyaları yazmıştım. Ama orada daha çok teknik ekipmanlar vardı. İğne ipliğe kadar ayrıntılı bir liste çıkarmak lazım aslında.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR