Marmara Keşfi İçin Bayan Gezi Arkadaşları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lizz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,607

lizz

Kamp III
Yer
Ankara
Türkiye kıyı şeridinde İzmir ile İstanbul arasını bugüne kadar keşfedemedim ve bu yaz artık bunu yapmak istiyorum.İzmir'i her ne kadar önceden görmüş olsam da geziye Kuşadası'ndan başlamak istiyorum.Birkaç bayan bunu yapabiliriz.Belki reelden bayan arkadaşlarımdan da katılan olabilir,ilk defa burada açıyorum konuyu.Temmuz ve ağustos aylarında çalışmıyorum onun için bu aylarda düşünüyorum geziyi.Tamamını olmasa da bir kısmını bu yaz görmek istiyorum.İlgilenenlere duyurulur :smiley: :smiley:

Etiketler
Ynt: Marmara Keşfi İçin Bayan Gezi Arkadaşları

nasıl gezmeyi düşünüyorsunuz? yani araç olarak??

sebiha33' Alıntı:
nasıl gezmeyi düşünüyorsunuz? yani araç olarak??

Ne yazık ki aracım yok.Geçen yaz Didim-Göcek arasında ulaşımda hiç zorlanmadık.Minübüslerin birinden indik,birine bindik hiç beklemeden.Marmara'da durum nasıl bilmiyorum,bilenlere sormak lazım.Bunu soruşturracağım.Bu arada reelden bir arkadaşım da katılacak bu geziye :smiley: Onun aracı var aslında ama tek başına Marmara'ya kadar gelemez sanırım.Aracı olan bir arkadaş katılmak isterse iyi olur diye düşünüyorum,yakıt masrafını paylaşırız...

bende karavan var ama bilmiyorum tarihleri nasıl denk getiririz, benimde bazı programlarım var o aylarda, en iyisi buradan ne zaman çıkacaksak haberleşelim, eğer uyarsa çok güzel olur...

sebiha33' Alıntı:
bende karavan var ama bilmiyorum tarihleri nasıl denk getiririz, benimde bazı programlarım var o aylarda, en iyisi buradan ne zaman çıkacaksak haberleşelim, eğer uyarsa çok güzel olur...

Benim için zaman çok sorun olmaz çünkü öğretmenim ve temmuz başından ağustos sonuna kadar boştayım diyebilirim.Zaten Mersinliyim,Çanakkale gezisi haricinde zamanımın neredeyse tamamını Mersin'de geçiririm.Sadece Mersin'de biraz bronzlaşıp tatile çıkmak daha çok işime gelir ;D ;D Bunun haricinde bir plan yok belli başlı.Gerçi bu ara son kararımı vermedim ama Antalya'ya tayin isteme durumum var,belki bununla ilgili bikaç iş çıkabilir ama bu da beni tutacak bişiy olmaz.Yani ben sizlere uyarım.Reelden eşlik edecek arkadaş da temmuz ortasından itibaren uygun olacaktı sanırım.Siz plan yaparsanız eğer biz de ona göre ayarlarız.Ne kadar zaman ayırabilirsiniz,ne zaman boş olursunuz?Özelden de mesaj atabilirsiniz ben de arkadaşımla görüşürüm.Ben bu geziyi gerçekten kafaya koydum ve inşallah büyük bir aksilik çıkmazsa gerçekleştirmek istiyorum.Hoşçakalın....

özendım valla sizleree bizler( erkekler) böyle organize olamıyoruzzzz :smiley:

adrenalim' Alıntı:
özendım valla sizleree bizler( erkekler) böyle organize olamıyoruzzzz :smiley:

walla erkeklerin organizasyonları hep belli (biz erkekler ) anında organize olabiliyoruz imrenilecek özenilecek bişe göremiyorum biz (erkekler adına ) :smiley:))

ünal bey bizlerde sorun yok ki hadi dedikmi soluğu kilometrelerce ötede almışız ;D ama bayanlar birazcık daha hassas bazı konularda.neyse birde lizz'e sormak istiyorum mesajlarında hep reel kelimesi geçiyor bunun türkçesi mi yok yoksa bilmediğimiz başka anlamımı var.saygılarımla.(yolunuz açık neşeniz bol olsun)

unal' Alıntı:
walla erkeklerin organizasyonları hep belli (biz erkekler ) anında organize olabiliyoruz imrenilecek özenilecek bişe göremiyorum biz (erkekler adına ) :smiley:))
ben bu zaman a kadar öyle planlı bır organızasyon yapamadım hadı gıdıyoruz pat gıttık bayanlar bu konuda daha titiz ve daha detaycıı

bak bide böyle bişe var neden bayanlar daha titiz ve dataycı sence çünki biz erkekler ne olursa olsun başımızın caresine bakar kafamıza takmayız beyazsa beyaz bizim için açık beyazdı koyu kirli beyazdı gibi düşünmeyiz buda bizi daha hızlı hareket e dip sorunları daha cabuk çözmemizi sağllıyo :smiley:)) kısacası biz saçımız kesildiğinde sıhatler olsun kelimesi yeterli :smiley:

evet evet kesınlıkle katılıyorummm olay bu haklısınız :smiley: :smiley:

Bütün bunların altında belki sosyolojik sebepler yatıyor olabilir.Kadın ile erkeğin konumu birbirinden çok farklı nihayetinde.Tabi psikolojik,biyolojik,fizyolojik,etnolojik.....farklılıklar da var elbette ;D ;D

bahcivankurt' Alıntı:
ünal bey bizlerde sorun yok ki hadi dedikmi soluğu kilometrelerce ötede almışız ;D ama bayanlar birazcık daha hassas bazı konularda.neyse birde lizz'e sormak istiyorum mesajlarında hep reel kelimesi geçiyor bunun türkçesi mi yok yoksa bilmediğimiz başka anlamımı var.saygılarımla.(yolunuz açık neşeniz bol olsun)

"Reel" derken net dışından tanııdığım kişileri kastediyorum.Sonuçta bu sitedeki kişiler benim için sanal şahıslar.Ama mesela bu siteden kişiler ile yüzyüze tanışma,görüşme gibi durumlara vakıf olursam :p o zaman reel e terfi etmiş olurlar dermişim ;D ;D

evet "reel" sözcüğünün Türkçede tam bir karşılığı yok benim bildiğim kadarıyla.Anlatmak istediğim duruma en yakın olan sözcük "gerçek" ama o da "reel"i anlam bakımından dolduramaz.bu yüzden "reel"i kullanmak zorundayım...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR