Marmara Bölgesi Kamp Yeri Önerileriniz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Kanyoning Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 53
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,552
Ynt: Marmara Bölgesi Kamp Yeri Önerileriniz

Bilgi için çok teşekkürler. Resimden çok güzel bir yer olduğu belli oluyor.. İlk fırsatta gideceğim. Geçerken de aynaları kapatırım artık

Etiketler

Marmara Bölgesinde doğal yapısıyla çok güzel, serin iklimiyle yaz sıcaklarında klima aratmayan çok hoş bir çadır ve karavan kamp yerinin adresini de ben vermek isterim. İstanbul'a deniz otobüsü ile 2 saat mesafede Balıkesir-Bandırma-Erdek Ant kamping, muhteşem güzellğiyle ve yeni işletmecisi sevgili Yetkin Hoca ve değerli eşi Seyyide hanımın ev sahipliğinde harika zaman geçireceğiniz çok güzel bir kamping. Resimleri aşağıda ki space adresimden görebilirsiniz.

ben de bayramda kuzu çevirebileceğim şekilde bir kamp yapmayı düşünüyorum. Trakya civarında bu iş için önerebileceğiniz koordinatlar varsa sevinirim.

Tabi etrafta bolca kuru odun ve deniz manzarası da varsa süper olur..

Trakya tarafında iğne adasını size tavsiye ederim. Deniz ve ormanın iç içe olduğu ve 2 tane mükemmel bir mağrası olan güzel bir kamp yeri. Kordinat düzlemi elimde malesef yok ama google dan iğne ada diye aratırsanız rahatlıkla bulabilirsiniz.
size şimdiden iyi eğlenceler ve tabi afiyat olsun

çok güzel bir yeri tarif ettiğinize eminim ancak orası da istanbuldan çok kilometre döver...şöyle 1.5 saatlik bir yol düşünüyorum ... O da kıyıköy çevresine kadar menzilim olduğunu gösterir...

Kıyı Köy tam aradığınız gibi bir yer, muhteşem doğası ve eşsiz havasıyla sakin ve yalnız kamp yapmaya ideal bir mekan. Kıyıköyün içine girmeden sahilden sola giden bir yol var jandarmayı felan geçip sahilden bayağı bir ilerledikten sonra ilerde sahile inen bir yol var, yol ben gittiğimde bayağı bozuktu, baraj inşaat alanı gibi birşeyler vardı sanki yanlış hatırlamyorsam 2006 yılında gitmiştim ve araba ile zor ilerlemiştim. Ancak sonuçta deniz kenarında ormanlık bir alanda tam bir doğa harikası yer çıkıyor karşınıza muhteşem bir kumsal orman ve sessizlik. Tavsiye ederim.

evet kıyıköyde çok güzel tavsiye ederim. İğne adası istanbula 253km bunuda belirtmek isterim

İşte Kıyıköy civarında bahsettiğiniz yerde yaptığımız kamp... bunu geçen mayıs ayında yapmıştık...
[attachment=1]
Bahsedilen kıyıköye girmeden devam edilen yol,
[attachment=2]
işte yolun bu kısmında Jimny olsaydı diye ah vah çekmiştik...
[attachment=3]
[attachment=4]

[attachment=5]
Barajın yanından geçip devam ediceksiniz....

Evet harika bir yer kalınabilir.

İznikten Sansarak yolu ile veya asfalttan Elbeyli yolu ile Elmalı köyünü sorun sizi iki yayla bekliyor ortalama 30 km
birisi jeeplerle çıkabileceğiniz Zirat yaylası
ikincisi normal arabalarla çıkabileceğiniz Alıç yaylası
buraya İzmitten Yuvacık barajı Aytepe orman işletmenin yanından da Elmalı köyüne gidebilirsiniz ortalama 30 km
normal araçlarla ulaşım sağlayabilirsiniz
yol sert zemin orman yolu
hatıralarınzda yer alacağını iddia ediyorum
gidecekler yol tarıifi alabilir
0532 322 63 58
murat azak

hocam buraya binek otomobil ile gidilebilebilir mi ?

Ben gittim, o resimdeki aracımla, daha sonrada çift kabin kamyonetle gittim (fotografı ekte), dalların aracınızı çizmesi kuvvetle muhtemel, ayrıca kesinlikle yüksek ve 4x4 olmalı, kışınsa MT tipi lastik.

Ersan

eyvallah, tesekkur ederim.

simdilik cizebilecek 4 x4 um yok

Kocaeli Sardala Koyunu öneririm Ağva-Kandıra arasında Bağırkanlı Mevkii çok güzel mağaralar mevcut ve adalara yüzme şansınız var..

Merhaba Marmara bölgesi için bunlar tavsiye edebileceğim yerler

Saros Körfezi Çanakkale
Erikli yaylası Yalova
Sülüklü göl Sakarya
Kuzu yaylası Kocaeli
Kayaüstü yaylası Kocaeli
Aytepe Kocaeli
Molla yakup çayırı Kocaeli
Menekçe yaylası Kocaeli
İnönü yaylası Kocaeli
Sardala Koyu Kocaeli (Bağırkanlı)