ev yapımı winç çok pratik benimki 2 ton (kaldırma kapasitesi.. çekme kapasitesi 3 ton civarı sanırım...) istediğin tonajda yapılabilir...maliyet 60 70 ytl...beraber katıldığımız bir gezide test ederiz...küçük araçlar için biçilmiş kaftan...
trifor diye tuzlada ararsan bulabilirsin.üretici firmalardan birinin tuzlada deposu var.bunu kullanmak için biraz vakti bol bi gezi olması lazım.ama hiç yoktan bagajda taşınabilecek bir güvence fahrinin ev yapımını bende merak ettim.fahri projen iyiyse patentini alıp seri üretime geçelim kardeşim.ben ortak olurum ;D ;Dgintro' Alıntı:Ben evde yapamamama nereden bulabiliriz bu tür vinçleri? Perşembe pazarında olduğu söyleniyor ama oraya Tuzla'dan gitmek zor. İnternette satışı falan varsa daha makbul olur.
trifor çelik halatlı olduğundan toplaması ve taşıması biraz zor olabilir ayrıca çelik halat triforda çalıştıktan belli bir süre sonra kırılma ve bozulmalar olabiliyor zincir ise kolay toplanıyor ve yer kaplamıyor ..resme bir bakın olmazsa ben yapar gönderirim... sevgiler...taiga' Alıntı:Sanırım Fahri beyin düzeneği bizim nivalar için biçilmiş kaftan...
Fahri bey,
Bu düzeneği elde etme şansımız var mı?
Yoksa gene trifor mu arayalım?