Maltepe Buluşmaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,354
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 380,436

Etiketler

Ynt: Maltepe Buluşmaları

Maltepe iskelesinde yeni bir inşaat var. Hem de tam karavan buluşma yerinde. Yeni bir İskele gibi bir şey yapılıyor. Ben gördüğümde kıyı betonunu tamamen kaldırmışlar. Şahmerdan ile denizin içinde boru çakıyorlardı. İskele otoparkını kullanmak isteyenlere duyurulur.

P6081531.jpg

P6081533.jpg

P6081534.jpg

Nerde 3 karavan yan,yana görseler ,oranın altını üstüne getiriyorlar...Karavancılar olmasa güzel yerlerden haberleri olmayacak aslında....örneğin ege ve akdeniz sahillerindeki tüm kamp alanları şimdi otel...Eski yeri deşifre etmeyin bari,dünyanın hafriyatı daha çıkacak,dolduruverirler denizi :D

fsirin' Alıntı:
Hadi bir sürpriz yapıyorlarmış, İspark ihtiyacı görmüş, karavanpark yapacakmış. :eek:
Nerede o günler. ...

bizim canım karavan parkımızın canına okuyan yöneticiyi :-*
yapılan iskele dolgu sahasına taş moloz taşımak için kullanılacakmış
çok güzel bir noktayı kaybettik arkadaşlar :mad: :mad: :mad:

Salı akşamı, bizim park yerimize dozer parketmişti. İskele otoparkında eskisi kadar rahat olamayacağımız kesin. Belki park yerimiz biraz içeri kayacak. :(

Bir süredir yeni park alanını da gözüme kestiriyorum. Geniş bir park alanı var. Hatta otobüsler için park yeri de var. Orada her bir otobüs parkına arka arkaya 3 karavan rahat sığar. Böyle 10 kadar otobüs parkı var. Buluşma yerini buraya alabiliriz. Tabiki denizi görmek için biraz yürümek gerekiyor. :-\

fsirin' Alıntı:
Bir süredir yeni park alanını da gözüme kestiriyorum. Geniş bir park alanı var. Hatta otobüsler için park yeri de var. Orada her bir otobüs parkına arka arkaya 3 karavan rahat sığar. Böyle 10 kadar otobüs parkı var. Buluşma yerini buraya alabiliriz. Tabiki denizi görmek için biraz yürümek gerekiyor. :-\

tayfunvw' Alıntı:
Sahil yolunun 'kara' tarafında çok büyük ve boş cepler var. değerlendirilemez mi?

Tayfun cepler var değerlendiriyoruz zaten ama akşamları yol kenarında olduğu için yatılmıyor, hem güvenlik açısından hem trafik gürültüsü nedeni ile,
Ferhat o cepler benimde dikkatimi çekti ama gece yatmaya ne kadar rahat ederiz biraz şüpheli, gündüz ise zaten çok kalabalık önümüzden geçenin haddi hesabı olmaz, meraklı gözler.sorular

akşama sahile iniyoruz, Gökhan ,Bülent ağbi ve biz
Nihat ağbi gelmiş Ankaradan

Maltepe Sahili Son durum.

Dün akşam hafta içi ve geç saat olmasından cesaret alarak iftar sonrası Küheylan ile sakile çıkıp çay içmeye karar verdik.

Dolgu alanı (yeni park) Ramazan şenlik alanını barındırıyor. Otopark girişi artık ücretli otomobillerden 3TL alıyorlar. Bizim araçlardan herhalde 6TL alırlar.

Yeni park alanına yaklaşınca yoğun trafikten park girişinin kilitlenmiş olduğunu görünce B planını uyguladım. Derhal arkalardan geri dönüp eski buluşma yerine yöneldim.

Arkadaşlar hafta içi filan denmiyor parkedenler bazı yerlerde çift sıra olmuş. Bizim buluşma yerlerimizde yol kenarı dahil park yeri yoktu. Dragos sonlarında yol kenarında bir araçlık yeri zor buldum. Neyse saat geç olduğu için artık mangalcı filan kalmamıştı. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR