seyyah54 Zirve Mesajlar 1,648 Tepkime Puanı 2 Yaş 70 Yer sakarya 8 Mar 2013 #769 Ynt: Maltepe Buluşmaları Neyse birgün beraber olduğumuzda Gökhana bunun hesabını sorarız.Az kaldı.Malatyadayım.Yavaş yavaş dönüyorum.Butaraftan isteği olan tüm dostların talebi başım üstüne.
Ynt: Maltepe Buluşmaları Neyse birgün beraber olduğumuzda Gökhana bunun hesabını sorarız.Az kaldı.Malatyadayım.Yavaş yavaş dönüyorum.Butaraftan isteği olan tüm dostların talebi başım üstüne.
toffy görmedim nerede Mesajlar 996 Tepkime Puanı 6 Yer istanbul 8 Mar 2013 #770 Ynt: Maltepe Buluşmaları Üstadlar benim istediğim de o zaten beraber olalım, birlikte yiyelim.
fsirin Karavan Yönetim Mesajlar 7,372 Tepkime Puanı 1,200 Yer ISTANBUL Web www.nefer.com.tr 8 Mar 2013 #771 Ynt: Maltepe Buluşmaları gidelim gidelim.
tango Zirve Mesajlar 1,454 Tepkime Puanı 8 Yer SAKARYA 10 Mar 2013 #772 Ynt: Maltepe Buluşmaları Nereye gidiyoruz.
aslanahmet Zirve Mesajlar 3,266 Tepkime Puanı 37 Yer İstanbul 10 Mar 2013 #773 Ynt: Maltepe Buluşmaları "Kuzu Çevirme" 'ye
anibal_anibal Kamp II Mesajlar 275 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL 11 Mar 2013 #774 Ynt: Maltepe Buluşmaları ;D ;D ;D
buralpdi yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar Mesajlar 6,100 Tepkime Puanı 491 Yer maltepe gurubu 11 Mar 2013 #775 Ynt: Maltepe Buluşmaları cumartesi akşamı yeğenleri mutlu ettik
buralpdi yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar Mesajlar 6,100 Tepkime Puanı 491 Yer maltepe gurubu 12 Mar 2013 #776 Ynt: Maltepe Buluşmaları maltepeee kıpraşın biraz, perşembe akşamı Salih ağbide toplaşalım mı
fsirin Karavan Yönetim Mesajlar 7,372 Tepkime Puanı 1,200 Yer ISTANBUL Web www.nefer.com.tr 13 Mar 2013 #777 Ynt: Maltepe Buluşmaları buralpdi' Alıntı: maltepeee kıpraşın biraz, perşembe akşamı Salih ağbide toplaşalım mı Genişletmek için tıkla ... Siz buluşun, ben Konya'dayım. :-[
Ynt: Maltepe Buluşmaları buralpdi' Alıntı: maltepeee kıpraşın biraz, perşembe akşamı Salih ağbide toplaşalım mı Genişletmek için tıkla ... Siz buluşun, ben Konya'dayım. :-[
toffy görmedim nerede Mesajlar 996 Tepkime Puanı 6 Yer istanbul 14 Mar 2013 #778 Ynt: Maltepe Buluşmaları Biz gelemiyoruz.
toffy görmedim nerede Mesajlar 996 Tepkime Puanı 6 Yer istanbul 14 Mar 2013 #779 Ynt: Maltepe Buluşmaları fsirin' Alıntı: ben Konya'dayım. :-[ Genişletmek için tıkla ... Sille Köyü'nde kahvaltı , unutmayın.(Girişinde tevellüt 14.. yazan taş konak)
Ynt: Maltepe Buluşmaları fsirin' Alıntı: ben Konya'dayım. :-[ Genişletmek için tıkla ... Sille Köyü'nde kahvaltı , unutmayın.(Girişinde tevellüt 14.. yazan taş konak)
buralpdi yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar Mesajlar 6,100 Tepkime Puanı 491 Yer maltepe gurubu 14 Mar 2013 #780 Ynt: Maltepe Buluşmaları fsirin' Alıntı: Siz buluşun, ben Konya'dayım. :-[ Genişletmek için tıkla ... toffy' Alıntı: Biz gelemiyoruz. Genişletmek için tıkla ... cumartesi akşamına erteleyelimmi....... ne dersiniz
Ynt: Maltepe Buluşmaları fsirin' Alıntı: Siz buluşun, ben Konya'dayım. :-[ Genişletmek için tıkla ... toffy' Alıntı: Biz gelemiyoruz. Genişletmek için tıkla ... cumartesi akşamına erteleyelimmi....... ne dersiniz
toffy görmedim nerede Mesajlar 996 Tepkime Puanı 6 Yer istanbul 14 Mar 2013 #781 Ynt: Maltepe Buluşmaları buralpdi' Alıntı: cumartesi akşamına erteleyelimmi....... ne dersiniz Genişletmek için tıkla ... Hava ya göre hareket edelim.
Ynt: Maltepe Buluşmaları buralpdi' Alıntı: cumartesi akşamına erteleyelimmi....... ne dersiniz Genişletmek için tıkla ... Hava ya göre hareket edelim.
fsirin Karavan Yönetim Mesajlar 7,372 Tepkime Puanı 1,200 Yer ISTANBUL Web www.nefer.com.tr 14 Mar 2013 #782 Ynt: Maltepe Buluşmaları toffy' Alıntı: Sille Köyü'nde kahvaltı , unutmayın.(Girişinde tevellüt 14.. yazan taş konak) Genişletmek için tıkla ... Hatırlatma için teşekkürler. Köyün yerini haritada buldum. Fırsat bulursak bakacağız. buralpdi' Alıntı: cumartesi akşamına erteleyelimmi....... ne dersiniz Genişletmek için tıkla ... Pazar günü dahil yokuz. :-[
Ynt: Maltepe Buluşmaları toffy' Alıntı: Sille Köyü'nde kahvaltı , unutmayın.(Girişinde tevellüt 14.. yazan taş konak) Genişletmek için tıkla ... Hatırlatma için teşekkürler. Köyün yerini haritada buldum. Fırsat bulursak bakacağız. buralpdi' Alıntı: cumartesi akşamına erteleyelimmi....... ne dersiniz Genişletmek için tıkla ... Pazar günü dahil yokuz. :-[
buralpdi yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar Mesajlar 6,100 Tepkime Puanı 491 Yer maltepe gurubu 14 Mar 2013 #783 Ynt: Maltepe Buluşmaları toffy' Alıntı: Hava ya göre hareket edelim. Genişletmek için tıkla ... hava cumartesi soğuk ve yağışlı, Ferhat'da gelemiyor, karar sana kalıyor Gökhan, ne yapıyoruz
Ynt: Maltepe Buluşmaları toffy' Alıntı: Hava ya göre hareket edelim. Genişletmek için tıkla ... hava cumartesi soğuk ve yağışlı, Ferhat'da gelemiyor, karar sana kalıyor Gökhan, ne yapıyoruz
aslanahmet Zirve Mesajlar 3,266 Tepkime Puanı 37 Yer İstanbul 14 Mar 2013 #784 Ynt: Maltepe Buluşmaları Bu akşam gelemiyorum.