aslanahmet Zirve Mesajlar 3,266 Tepkime Puanı 37 Yer İstanbul 6 Mar 2013 #753 Ynt: Maltepe Buluşmaları Ferhat, güzel fotoğraflar için teşekkürler.
toffy görmedim nerede Mesajlar 996 Tepkime Puanı 6 Yer istanbul 6 Mar 2013 #754 Ynt: Maltepe Buluşmaları Ferhat Bey'im görseller için teşekkürler.
tango Zirve Mesajlar 1,454 Tepkime Puanı 8 Yer SAKARYA 6 Mar 2013 #755 Ynt: Maltepe Buluşmaları Neşeniz hiç eksilmesin arkadaşlar...
toffy görmedim nerede Mesajlar 996 Tepkime Puanı 6 Yer istanbul 7 Mar 2013 #756 Ynt: Maltepe Buluşmaları Bu gün saat iki gibi , Ekli dosyalar IMG-20130307-00218.jpg 56.1 KB · Görüntüleme: 138
tango Zirve Mesajlar 1,454 Tepkime Puanı 8 Yer SAKARYA 7 Mar 2013 #757 Ynt: Maltepe Buluşmaları Gökhan hocam manzara biraz kapanmış sanki.
aslanahmet Zirve Mesajlar 3,266 Tepkime Puanı 37 Yer İstanbul 7 Mar 2013 #758 Ynt: Maltepe Buluşmaları Bu cumartesi öğleden sonra ziyaretine gelebilirim
fsirin Karavan Yönetim Mesajlar 7,372 Tepkime Puanı 1,200 Yer ISTANBUL Web www.nefer.com.tr 7 Mar 2013 #759 Ynt: Maltepe Buluşmaları toffy' Alıntı: Bu gün saat iki gibi , Evet Maltepe, ne zaman organize oluyoruz? Genişletmek için tıkla ... Güzelmiş. Biz de bu öğlen fasulyeye talim yaptık. :'( aslanahmet' Alıntı: Bu cumartesi öğleden sonra ziyaretine gelebilirim Genişletmek için tıkla ... Bu cumartesi yoğun olacağım. Haftaya da yokum, kaldı sonraki haftaya. Of ya off.
Ynt: Maltepe Buluşmaları toffy' Alıntı: Bu gün saat iki gibi , Evet Maltepe, ne zaman organize oluyoruz? Genişletmek için tıkla ... Güzelmiş. Biz de bu öğlen fasulyeye talim yaptık. :'( aslanahmet' Alıntı: Bu cumartesi öğleden sonra ziyaretine gelebilirim Genişletmek için tıkla ... Bu cumartesi yoğun olacağım. Haftaya da yokum, kaldı sonraki haftaya. Of ya off.
toffy görmedim nerede Mesajlar 996 Tepkime Puanı 6 Yer istanbul 7 Mar 2013 #760 Ynt: Maltepe Buluşmaları fsirin' Alıntı: GüzeHaftaya da yokum, kaldı sonraki haftaya. Of ya off. Genişletmek için tıkla ... Benim için de hafta içi daha uygun olur.
Ynt: Maltepe Buluşmaları fsirin' Alıntı: GüzeHaftaya da yokum, kaldı sonraki haftaya. Of ya off. Genişletmek için tıkla ... Benim için de hafta içi daha uygun olur.
atiladi Zirve Mesajlar 4,684 Tepkime Puanı 166 Yer İstanbul 7 Mar 2013 #761 Ynt: Maltepe Buluşmaları toffy' Alıntı: Bu gün saat iki gibi , Genişletmek için tıkla ...
toffy görmedim nerede Mesajlar 996 Tepkime Puanı 6 Yer istanbul 8 Mar 2013 #762 Ynt: Maltepe Buluşmaları atiladi' Alıntı: Peki, saat 3 gibi kuzudan geriye ne kaldı acaba... Genişletmek için tıkla ... Yok abi öle değil, adamlar tedbirli, önce doyuruyorlar sonra kuzunun yanına müsade ediyorlar.
Ynt: Maltepe Buluşmaları atiladi' Alıntı: Peki, saat 3 gibi kuzudan geriye ne kaldı acaba... Genişletmek için tıkla ... Yok abi öle değil, adamlar tedbirli, önce doyuruyorlar sonra kuzunun yanına müsade ediyorlar.
buralpdi yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar Mesajlar 6,100 Tepkime Puanı 491 Yer maltepe gurubu 8 Mar 2013 #763 Ynt: Maltepe Buluşmaları toffy' Alıntı: Evet Maltepe, ne zaman organize oluyoruz? Genişletmek için tıkla ... vay hayın, öğle yemeğe gelmedin nedeni belli oldu, satmış bizi kuzuya kanki
Ynt: Maltepe Buluşmaları toffy' Alıntı: Evet Maltepe, ne zaman organize oluyoruz? Genişletmek için tıkla ... vay hayın, öğle yemeğe gelmedin nedeni belli oldu, satmış bizi kuzuya kanki
toffy görmedim nerede Mesajlar 996 Tepkime Puanı 6 Yer istanbul 8 Mar 2013 #764 Ynt: Maltepe Buluşmaları buralpdi' Alıntı: vay hayın, öğle yemeğe gelmedin nedeni belli oldu, satmış bizi kuzuya kanki Genişletmek için tıkla ... Levent Bey'im satmadım, amaç iki haftadır mevzusu olan hadiseyi görselle hızlandırayım dedim, amaç yemek degildi,sizin için di. ;D
Ynt: Maltepe Buluşmaları buralpdi' Alıntı: vay hayın, öğle yemeğe gelmedin nedeni belli oldu, satmış bizi kuzuya kanki Genişletmek için tıkla ... Levent Bey'im satmadım, amaç iki haftadır mevzusu olan hadiseyi görselle hızlandırayım dedim, amaç yemek degildi,sizin için di. ;D
aslanahmet Zirve Mesajlar 3,266 Tepkime Puanı 37 Yer İstanbul 8 Mar 2013 #765 Ynt: Maltepe Buluşmaları toffy' Alıntı: .... amaç iki haftadır mevsusu olan hadiseyi görselle hızlandırayım dedim, amaç yemek degildi,sizin için di. ;D Genişletmek için tıkla ... anlaşıldı, anlaşıldı ;D ;D ;D
Ynt: Maltepe Buluşmaları toffy' Alıntı: .... amaç iki haftadır mevsusu olan hadiseyi görselle hızlandırayım dedim, amaç yemek degildi,sizin için di. ;D Genişletmek için tıkla ... anlaşıldı, anlaşıldı ;D ;D ;D
buralpdi yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar Mesajlar 6,100 Tepkime Puanı 491 Yer maltepe gurubu 8 Mar 2013 #766 Ynt: Maltepe Buluşmaları toffy' Alıntı: Levent Bey'im satmadım, amaç iki haftadır mevzusu olan hadiseyi görselle hızlandırayım dedim, amaç yemek degildi,sizin için di. ;D Genişletmek için tıkla ... hııı bizde yedik ;D
Ynt: Maltepe Buluşmaları toffy' Alıntı: Levent Bey'im satmadım, amaç iki haftadır mevzusu olan hadiseyi görselle hızlandırayım dedim, amaç yemek degildi,sizin için di. ;D Genişletmek için tıkla ... hııı bizde yedik ;D
seyyah54 Zirve Mesajlar 1,648 Tepkime Puanı 2 Yaş 70 Yer sakarya 8 Mar 2013 #767 Ynt: Maltepe Buluşmaları Levent yesende yemesende Gökhan malı götürmüş.))
buralpdi yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar Mesajlar 6,100 Tepkime Puanı 491 Yer maltepe gurubu 8 Mar 2013 #768 Ynt: Maltepe Buluşmaları seyyah54' Alıntı: Levent yesende yemesende Gökhan malı götürmüş.)) Genişletmek için tıkla ... öyle olmuş Ahmet ağbi öğle tlf açtım yemeğe gelmiyormusun diye, hastam var dedi meğer malı götürüyormuş kendi eliyle yakalandı ;D
Ynt: Maltepe Buluşmaları seyyah54' Alıntı: Levent yesende yemesende Gökhan malı götürmüş.)) Genişletmek için tıkla ... öyle olmuş Ahmet ağbi öğle tlf açtım yemeğe gelmiyormusun diye, hastam var dedi meğer malı götürüyormuş kendi eliyle yakalandı ;D