Maltepe Buluşmaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,354
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 378,901

Etiketler

Ynt: Maltepe Buluşmaları

Cumartesi akşamı 21:30 da varmıştım oraya. Gece 02:30 da ayrıldım. O zaman aralığında zaten ben de hiç patlayan flaş görmemiştim :smiley:

Her zamanki gibi gayet lezzetli bir buluşmaydı. Pastırmalı yumurta, tavuk kanat ve but ızgara, Levrek ızgara gibi lezzetler.

Hava ciddi olarak soğuktu. Rüzgar da bu etkiyi arttırdı. Gece hanımlar pek karavanlardan çıkmadılar. Gece yatmadan önce 3 derece olan hava sıcaklığı sabaha karşı 1 dereceye kadar düştü. Gece boyu kuzeyden sürekli esen rüzgar, uzun bir süre ateş başında oturmamızı engelledi. Yüksek karavanları rüzgarın estiği yöne doğru dizerek korunmaya çalıştık. Teneke sobamız sıcaklığın yanısıra bol bol duman üretti. Karavana girince hanım bu ne is kokusu dedi. ;D ;D

Ferhat fotolar harika. Tesekkurler. Hakan ben gece hadi Ferhat fotograf cekmeyecek misin demeseydim ben de kadrajlarda gozukmeyecektim. ;D

Maltepe, formunu sürekli koruyan bir sporcu gibi; aman nazar değmesin!... :D ;D

Cavid Sezen

evet bizde hanım muhabbetinden bahsedelim biraz

akşam üşüyünce arabalara oturduk. Sağolasın Trumatik :smiley:

sabahleyinde önde sahil koşu- yürüyüşü , sonra güzel kahvaltı , ardından Yıldan hn güzel keyif kahveleri , sonra tekrar sahil yürüyüşü ayşegül ile , sonrada sahile veda

şeklinde özetleyebiliriz . Yıldan hn konukseverliği ve sabah kahvesi için tekrar teşekkür ederiz

IMG_2746.jpg

IMG_2748.jpg

IMG_2749.jpg

IMG_2750.jpg

IMG_2751.jpg

Ben ve Ayşegül sabah kahvaltısına dostlara katılabildik. Kışın park alanında sesizce duran gölgeyide peşimize taktık
iyide oldu kahvaltıdan sonra yağmur başlayınca hanımlar ayrı karavanda biz erkekler gölgede toplandık biraz haremlik
selamlık gibi oldu lakin yağmur ve soğuktan yapacak başka birşey yoktu.
Güzel bir Maltepe buluşmasıydı herkese teşekkürler.

Sonunda bir sır gibi saklanan fotolar ortaya çıkmış, yoksa o pastırmalardan, levreklerden, ızgaralardan hiiiççç haberimiz olamayacaktı :D
Arkadaşlarımıza bencillik edip bu güzel anları kendilerine saklamadıkları için teşekkürler. ;)
Tabii ki "ben de istiyoruuummmm" ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR