Maltepe Buluşmaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,354
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 379,773

Etiketler

Ynt: Maltepe Buluşmaları

Arkadaşlar bu toplantılarınız yereldir öyle sedirlere oturup kestane yerken uzaklara laf atmaların acısı mutlaka çıkarılacaktır.

8 Şubatta dışarıda kar yağıyorken yine buluştuk. Sobamız yanıyor kestaneler pişiyordu. :smiley:
Sınırsız çay harika atıştırmalıklar vardı.

IMG_1925.jpg

IMG_1927.jpg

P2081161.jpg

P2081162.jpg

P2081163.jpg

Keyfiniz daim olsun arkadaşlar Salih bey'i son maltepe buluşmasında tanımıştık nedense hep aklımda kek dağıtan abi olarak kaldı eşimede tarif ederken o şekilde tarif ediyorum bize fazla uzak olmasada bir türlü bu soba üstü kestane muhabbetlerini yakalayamadık kısmet artık Aadabazarlı arkadaş kalkıp gelecek biz şuradan gelemiyoruz aslında boş olan bir duvara gezenbilir karavan grubu afişini asmak gerek...
Böylesi ortamları sağladığı için kek dağıtan abiye teşekkürler...
Tamer

fsirin' Alıntı:
1 hafta gecikmeli hazırlayabildim kusura bakmayın, katılan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederiz.

Taciz ettiklerinize de teşekkür yok mu.Ben de yalnızca kestane var zannediyordum iyi ki diğer nevaleleri söylememişsiniz.

tamercetin' Alıntı:
Keyfiniz daim olsun arkadaşlar Salih bey'i son maltepe buluşmasında tanımıştık nedense hep aklımda kek dağıtan abi olarak kaldı eşimede tarif ederken o şekilde tarif ediyorum bize fazla uzak olmasada bir türlü bu soba üstü kestane muhabbetlerini yakalayamadık kısmet artık Aadabazarlı arkadaş kalkıp gelecek biz şuradan gelemiyoruz aslında boş olan bir duvara gezenbilir karavan grubu afişini asmak gerek...
Böylesi ortamları sağladığı için kek dağıtan abiye teşekkürler...
Tamer

kek dağıtan ağbiyi bizde seviyoruz ;D , sağolsun mekanını bizlere açıp hem içimizi, hem ruhumuzu, birazda miğdemizi ısıtıyor ;D , bu arada mercimek köftesi ve poaça içinde yengemizin ellerine sağlık,
Tamer çok da uzak değilsin yani, biraz senin üşengeçliğin galiba ;)

Vallahi de yiyip içtiklerinizi kıskanmadım. Ama böyle herkesin yüzünün güldüğü, mutlu olduğu sohbetlerden uzak kaldığıma üzüldüm gerçekten.
Nasip bu bellimi olur, hani dağ dağa kavuşmaz, insan insana kavuşur derlerya. Belki bizimde sesimiz bu kahkahalara karışır bir gün.
Hepinizin yüzünüzdeki mutluluk ömür boyu sürsün.. ( AMİİİİİİN) Gülün gülebildiğiniz kadar, ağlatmak için inadına dert çıkaran KAHPE FELEK' rağmen. Hepinizi öpüyorum. Sevgi ve saygılarımla...

Yemeyin böyle şeyleri; kilo alacaksınız!.. [/size]

Halimizden pek memnun olduğumuz söylenemez,yemedende olmuyor (can boğazdan çıkar )misali. ;)

Ama sözünüzü tutma zamanı geldi ,hatta geçiyor Cavit hocam. ;D ;D

Dağıtılanlar,yenen,içilenler afiyet bal şeker olsun.Ne mutluki dostlar icabet edip mutluluk veriyorlar,yanlız onunlada kalmayıp Hakan ve Gökhan beylerde sobanın başında kestane kavurdular,Şirinler de fotoğraflarla katkıda bulundular.Katılamayan dostları da misafir etmekten mutlu oluruz,inşaallah beraberce güler kaynatırız. Taciz ettiklerimize de teşekkürler gece rahat ve huzur içinde uyuyasın diye diğerlerini saymadık.Ama yinede bir sürpriz yap çatkapı ,kestanelerin hazır.

aslında boş olan bir duvara gezenbilir karavan grubu afişini asmak gerek..
[/size] Doğru söze ne denir.Moderatörümüzün dikkatine,lutfederlerse en güzel yerde asmaktan mutlu oluruz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR