Makyajlı Dacia Duster'ın Casus Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan olcaykarakaya Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 141
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 67,100
Ynt: Makyajlı Dacia Duster'ın Casus Fotoğrafları

Hayirlisi abi. Ben zaten yakin zamanda degistiremem ama fiyat uygun olursa makyajli 2 adet far ve ön panjur alabilirim. Yalniz uyum sorunu olabilir. CAN-BUS sistemle yaniyosa ledler farlar 2011lere olmaz. Gelsin incelicem.

Etiketler

Uydururuz güray hocam, farları çok beğendim napar eder uydururum onları da fiyatlarını çok yüksek yapıcakları kesin

Türkçe bir sitede makyajlı Dusterın 2013 yılı son çeyreğinde Türkiyede piyasaya çıkacağı söyleniyor. Aracın stil direktörü otomobilin 4x4 özelliklerinin güçlendirildiğini söylüyor. Haydi bakalım hayırlısı.

Alıntı:
.........Aracın stil direktörü David Durand, yeni Duster'ı şöyle tanımlıyor:
"Aracı orijinal modelin çekiciliği ve orantıları üzerine inşa ettik. Izgara gibi kimlik unsurları modernize edildi. Bunun yanı sıra otomobilin 4x4 özelliklerini güçlendirdik ve fayda sağlayan tüm niteliklerini koruduk. Yeni Duster, başlangıç DNA'sını sürdürürken daha da güçlü bir karaktere kavuştu."..........

http://www.piyasacilar.com/threads/yeni-duster-t%C3%BCrkiyede-2013-y%C4%B1l%C4%B1-son-%C3%87eyre%C4%9Finde-piyasaya-%C3%87%C4%B1kacak.2570/

yeni Duster Bulgaristanda satışa sunulmuş
http://dacia.bg/cars/New-Duster/9/Predstavyane/106

cam kontrol düğmeleri gene orta konsolda kalmış ama daha modern bi görünüm sergiliyor eskiye göre, beklediğeme değecek gibi görünüyor umarım ileriki zamanlarda da+2 kişilik versiyon 1.6 dizel motorla gelirse tam benlik olacaktır. İnşallah bekleyişimin sonunda tüm bu eksiklikler gitmiş vaziyette karşımda hazır olur.

OTOHABER in bu haftaki sayısında makyajlı duster ile haberler var
http://www.otohaber.com.tr/Haberler/DergideBuHafta/2013/09/02/otohaber-35inci-hafta

http://otomobil.haber7.com/yeni-modeller/haber/1068864-dacia-duster-artik-daha-gosterisli

bu haberde 1.2 Tce benzinli motorda geleceği söyleniyor,renault un yeni clio ve capturelarda kullandığı otomatik vistes değil mi bu?yoksa ben mi yanlış anlıyorum.. Duster otomatik vites seçeneği getirse çevremde o kadar çok alıcı var ki,genel müdürlüğe sürekli mail atıyorum bu konuda ama gelir mi bilinmez.

Buda yeşili

Ekli dosyalar

• Yeni Resim2.JPG
    Yeni Resim2.JPG
    30.2 KB · Görüntüleme: 370

Bencede görselliğin en fazla hissedildiği yer olan iç mekan değişikliği. Umarım Romen ekolünden çıkıp avrupa ekolüne sahip bir iç mekan dizayn edilir.

Güzeldi zaten daha da güzel olmuş. Alacak olana hayırlı uğurlu olsun.
Ama fiyatı ciddi artacak diye endişeliyim.

Artmaz,

Tabiki artacak ama... 2013 sanderolarda esp havayastigi abs standart oluncada ayni seyleri dusunmustk ama ciddi bir artis olmamisti

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR