sisdagili61 Zirve Mesajlar 2,791 Tepkime Puanı 25 Yer Beşikdüzü, Trabzon ve Çanakkale 30 May 2011 #17 Ynt: Mahir Arkadaşımızın Babası Vefat Etmiştir Başınız sağolsun, Allah geride kalanlara sabır ve uzun ömürler versin.
Ynt: Mahir Arkadaşımızın Babası Vefat Etmiştir Başınız sağolsun, Allah geride kalanlara sabır ve uzun ömürler versin.
i.güneş Zirve Mesajlar 3,402 Tepkime Puanı 60 Yaş 69 Yer Bursa Web www.ilhangunes.com.tr 30 May 2011 #18 Ynt: Mahir Arkadaşımızın Babası Vefat Etmiştir Mahir bey, başınız sağ olsun, mekanı cennet olsun... İlhan GÜNEŞ
Ynt: Mahir Arkadaşımızın Babası Vefat Etmiştir Mahir bey, başınız sağ olsun, mekanı cennet olsun... İlhan GÜNEŞ
freediver2009 Ömer Yahşi Mesajlar 372 Tepkime Puanı 47 Yer İstanbul 30 May 2011 #19 Ynt: Mahir Arkadaşımızın Babası Vefat Etmiştir Allah rahmet eylesin, kalanlara sabır ve başsağlığı diliyorum.
Ynt: Mahir Arkadaşımızın Babası Vefat Etmiştir Allah rahmet eylesin, kalanlara sabır ve başsağlığı diliyorum.
enverdede Zirve Mesajlar 2,261 Tepkime Puanı 45 Yer istanbul 30 May 2011 #20 Ynt: Mahir Arkadaşımızın Babası Vefat Etmiştir Merhuma Allahtan rahmet,geride bıraktığı yakınları ve sevenlerine sabır diliyorum.
Ynt: Mahir Arkadaşımızın Babası Vefat Etmiştir Merhuma Allahtan rahmet,geride bıraktığı yakınları ve sevenlerine sabır diliyorum.
buralpdi yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar Mesajlar 6,100 Tepkime Puanı 491 Yer maltepe gurubu 30 May 2011 #21 Ynt: Mahir Arkadaşımızın Babası Vefat Etmiştir başınız sağolsun, Allah geride kalanlara sabır versin
drares Haşmet Kalkancı Mesajlar 3,201 Tepkime Puanı 483 Yer Aydın 30 May 2011 #22 Ynt: Mahir Arkadaşımızın Babası Vefat Etmiştir Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin....
aslanahmet Zirve Mesajlar 3,266 Tepkime Puanı 37 Yer İstanbul 30 May 2011 #23 Ynt: Mahir Arkadaşımızın Babası Vefat Etmiştir Başınız sağolsun. Merhuma Allah'tan Rahmet yakınlarına da sabır dilerim.
Ynt: Mahir Arkadaşımızın Babası Vefat Etmiştir Başınız sağolsun. Merhuma Allah'tan Rahmet yakınlarına da sabır dilerim.
toffy görmedim nerede Mesajlar 996 Tepkime Puanı 6 Yer istanbul 30 May 2011 #24 Ynt: Mahir Arkadaşımızın Babası Vefat Etmiştir Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.
fsirin Karavan Yönetim Mesajlar 7,372 Tepkime Puanı 1,200 Yer ISTANBUL Web www.nefer.com.tr 30 May 2011 #25 Ynt: Mahir Arkadaşımızın Babası Vefat Etmiştir Başınız sağolsun.
metin0035 Kamp III Mesajlar 605 Tepkime Puanı 6 Yer KARŞIYAKA /İZMİR 30 May 2011 #26 Ynt: Mahir Arkadaşımızın Babası Vefat Etmiştir Ailenize sevenlerine başsağlığı diler,merhuma ALLAH rahmet eylesin.Sabır ve metanet dileklerimi iletirim.Saygılar.
Ynt: Mahir Arkadaşımızın Babası Vefat Etmiştir Ailenize sevenlerine başsağlığı diler,merhuma ALLAH rahmet eylesin.Sabır ve metanet dileklerimi iletirim.Saygılar.
Yusuf.. Zirve Mesajlar 5,901 Tepkime Puanı 36 Yer İstanbul Ümraniye Web www.gezenbilir.com 30 May 2011 #27 Ynt: Mahir Arkadaşımızın Babası Vefat Etmiştir Başınız sağolsun Allah babanıza rahmet eylesin geride kalan sevenlerinede sabırlar versin.
Ynt: Mahir Arkadaşımızın Babası Vefat Etmiştir Başınız sağolsun Allah babanıza rahmet eylesin geride kalan sevenlerinede sabırlar versin.
Assasin 110 inches of pure pleasure. Mesajlar 2,178 Tepkime Puanı 4 Yer Kocaeli/İzmit 30 May 2011 #28 Ynt: Mahir Arkadaşımızın Babası Vefat Etmiştir Başınız sağolsun..
sword7 Zirve Mesajlar 2,243 Tepkime Puanı 2 Yer Akçay 30 May 2011 #29 Ynt: Mahir Arkadaşımızın Babası Vefat Etmiştir Başınız sağ olsun.
ict3055 Zirve Mesajlar 2,943 Tepkime Puanı 5 Yer Bolu 30 May 2011 #30 Ynt: Mahir Arkadaşımızın Babası Vefat Etmiştir Ateş düştüğü yakıyor ne yazık ki, üzüntünüzü elimizden geldiğince paylaşıyoruz. Başınız sağolsun, tüm ailesine ve sevenlerine sabırlar dilerim... Mekanı cennet olsun... Çağrı...
Ynt: Mahir Arkadaşımızın Babası Vefat Etmiştir Ateş düştüğü yakıyor ne yazık ki, üzüntünüzü elimizden geldiğince paylaşıyoruz. Başınız sağolsun, tüm ailesine ve sevenlerine sabırlar dilerim... Mekanı cennet olsun... Çağrı...
Aliço Kamp I Mesajlar 177 Tepkime Puanı 49 Yer ANKARA 30 May 2011 #31 Ynt: Mahir Arkadaşımızın Babası Vefat Etmiştir Allah rahmet eylesin. Sabırlar dilerim.
dağ çiçeği Yaşadığımız An En Büyük Hediyemizdir Allahtan. Mesajlar 247 Tepkime Puanı 62 Yaş 58 Yer istanbul Web www.nefer.com.tr 30 May 2011 #32 Ynt: Mahir Arkadaşımızın Babası Vefat Etmiştir Buse hn ve Mahir bey Başınız sağ olsun. Allah gidenin ışık yolunu açık , kalanlarında gönül yaralarını hafif etsin
Ynt: Mahir Arkadaşımızın Babası Vefat Etmiştir Buse hn ve Mahir bey Başınız sağ olsun. Allah gidenin ışık yolunu açık , kalanlarında gönül yaralarını hafif etsin