Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar. 2. el olarak her iki cihazıda buldum. Triton 1500 150 TL daha pahalı. Doğa yürüyüşünde kullanıcam. Daha önce Gps kullanmadığım için bu konuda yardıma ihtiyacım var. Hangi cihazı tavsiye edersiniz? Teşekkürler.
triton tabiki hahaha şaka bir yana ben cihazdan çok memnunum. triton 2000 kullanıyorum. tritonların en hoş yanı (triton 400'den itibaren) google (uydu, yol ve topografik) haritalarını basitçe cihaza yükleyebilmenizdir. en son kaz dağlarında 3 gece kamplı yürüyüşümüzde bütün yürüyüş boyu topografik haritalı gps kullanan arkadaşlar benim cihazı referans aldılar (bende de topo yüklü). öyle bir noktadayızki gece yürüyüş yapıyoruz, yağmur bastırdı, kamp planladığımız alana yolu kısaltmamız gerekiyor benim cihazdan hemen alternatif rota yarattık (kuşbakışı cillop gibi uydu görüntüsü var) kısalttığımız rota ağaçlıkmı, taşlıkmı, uçurummu var ne var... bütün yürüyüş boyu "abi ileride ne var baksana" sorularına maruz kaldım.
triton tercih etmemde en etkili neden budur.