Ynt: Magellan Deniz Haritası
Sayın 'bugraaslan89'
Öncelikle iyi niyet dolusu yaklaşımınız için yürek dolusu teşekkürler...
Bir şekilde yardımcı olabilme yaklaşımınız yüreğinizin güzelliğinden.. ama burda asıl olan,çok farklı bir konu.. Çok yukarıda olan fiyat talepleri...
Benim için A Firması , B Firması önemli değil.. Sonuçta bir Cihaz almışım Bilerek yada bilmeyerek.. benim sorguladığım şey, aynı hizmet için diğer ülkelerde geçerli olan fiyatın Türkiyede ki temsilci firmada katlanıyor olması..
Bu forum sayesinde sebebini öğrenmek istedim Firmadan...ama belliki çok meşguller..
Her kez kendi yolunu çizer, kimseyide yargılayamam...ama artık bu cihazı (Sportrak pro) sadece iz takibi için kullanıyorum.... Teklif ettikleri harita yükleme fiyatına bir Netbook satın aldım ..Tam Profosyonel program yükledim, şimdi tadını çıkarıyorum... Allah kendilerinden razı olsun
Sorunum çözüldüğü için artık bu cihaz ile ilgilenmiyorum...
Küçük açık tekneler dışında kapalı ortamı bulunan tekneler için kullandığım sistemi şiddetle tavsiye ederim... Mutlaka bu konuları araştırsınlar ..
ama hobi maksatlı yada küçük balıkçı tekneleri için mutlaka ki bu küçük el cihazları daha pratik olacaktır...
Yardım talebiniz için tekrar teşekkürler..
Saygılarımla..