Mağara Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Sukuşu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 172
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 108,223
Ynt: Mağara Fotoğrafları

dosemealti sapaginin 1 km ilerisinde biyikli koyu kirkgoz mevkiinde.. tabak 1 ve 2 magaralari kirkgoz kaynagindan 150 mt yukseklikte ve birbirlerine yakin..

tabakmagarasi.jpg

Etiketler

Harika Fotoğraflar .Bu kadar güzel olabileceğini tahmin etmezdim. Paylaştığın için teşekkürler.

Rica ederim.Ben de konuya her girdiğimde aynı heyecanla bakıyorum fotoğraflara.Keşke hepsini gezip görebilme şansımız olsa

dozaj' Alıntı:

Murat verdiğin bilgiler için ayrıca teşekkürler.

Tabak 1 ve Tabak 2'ye girdin mi sen ?

İşte hayat böyle yaşamalı yaa.... Gerçekten süpersiz ve gerçekten çok etkileyici kareler... Belki birgün banada nasip olur.. Çok isterim...
Ellerinize sağlık olsun ki yine gidin ve yine fotograf çekin:smiley:

Arkadaşlar herkese merhaba
Bir kaç resimde ben atayım dedim.Elimde çok resim var bi ara onları da atarım bol sarkıt dikitli. ;D

"Karabük-Eflani Saklı Mağara ve Cinoğlan Mağarası"

Arkadaşlar bir başka mağaraya ait çok daha güzel resimler vardı.Ne yazıkki bulamadım. :'(
Bulursam aynı gün eklerim.
"Saklı Mağara" ya devam ;D

yarasa ;D

çoğu mağaranın bulunduğu yörede yaşayan halkın dilinde bir hikayesi vardırr

GİLİNDİRE MAĞARASI IMG]http://i463.photobucket.com/albums/qq351/adrenalim/g16.jpg[/IMG]IMG]http://i463.photobucket.com/albums/qq351/adrenalim/g20.jpg[/IMG]
g8.jpg
g5.jpg
g18.jpg
http://i463.photobucket.com/albums/qq351/adrenalim/g2.jpg[/IMG]

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri