Mack

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,570

Etiketler

Ynt: Mack

Böyle bir makinanın arkasına bir karavan yaparak dünyayı gezmeyi hep hayal etmişimdir.

abi o zaman ne yapıcan o aracın resmini forumumuza ekleyeceksin. bizde görelim özelliklerini falan

ömer abi böyle makinanın arkasına 1 caravan yetmez abi hafif kalır! ama bu kafalar bize göre diil biz dağa çok camuru ve off roadu sevenleriz!: )

yokluk35' Alıntı:
ömer abi böyle makinanın arkasına 1 caravan yetmez abi hafif kalır! ama bu kafalar bize göre diil biz dağa çok camuru ve off roadu sevenleriz!: )

Karavan derken arkadaki dorse (umarım yanlış teleffuz etmemişimdir) dedikleri kasayı komple ev haline getirip göçebe yaşamak demiştim. Tabi arazi için bir araba sığacak kadar evden fedakarlık ederiz tabiki.

hım öle caravan olur ama ona abicim daha çok caravan diilde ev diyebiliriz şimdi o dorse kadar genişlikte ondan daha küçük evler var : ) ama onlarla böle dağa felan cıkılmaski ! uzak geziler için yada yasak yoksa öle bi yerde yaşamak olabilir! : d

Filmlerde gördüğümde benimde böyle bir tırım olsun istemişimdir

gozumle gormesem inanmazdim krom bir mack tir gordum amerikada, inceledim, icinde dus bile vardi, yatak buzdolabi, lcd, ocak, bunlar zaten standartmis.

Hayalımdekı devasa makıne ıste bu, Mack hastasıyım

Boyle bır aracım olsun harbı dunya turuna çıkarım...

SON KONULAR - FORUM