barb_alone' Alıntı:zaman buldukça elinizdeki dökümanları paylaşırsanız ben sevinirim konu ile ilgili arkadaşlar da sevinecektir diye düşünmekteyim
serhatkocaerol' Alıntı:saly karavanın ürettiği pickup arklası modeller dünyadada yaygın fakat ben günümüzün off road araçlarının estetik güçlü ve agresif görüntüsüne yakıştıramıyorum. pickupla çok bağdaşmıyorlar kocaman bi karton koli taşıyormuş görüntüsü uyandırıyor. ayrıca kompakt bi yapıları yok arazide ne akdar avantajlı oldukları tartışılır.
barb_alone' Alıntı:talep ile sally karavanda özel çalışma yapar sanıyorum off-road için daha uygun olan model çıkar sanıyorum görüşmek lazım
gezmen' Alıntı:İstenim (talep) olursa, bu türden araç üretebilecek, en az 5 ve daha çok üretici var bu ülkede..
Cavid Sezen
barb_alone' Alıntı:cavid bey sizi kamp araçları bölümünde takip etme şansım oldu gerçekten bu konuda bilginiz geniş paylaşırsanız sevinirim
Barbaros Şenbaş
gezmen' Alıntı:Barbaros Bey;
Bu off-road işinden hiç anlamam. Yalnız, gezi - kamp - off road ve camper sözcükleri biraraya geldiğinde ne güzel oluyor değil mi? Bizim bölümde ilginizi çekebilecek epeyce başlık var:
http://www.gezenbilir.com/index.php?board=336.0
Esen kalın.
Cavid Sezen
barb_alone' Alıntı:takip ediyorum zaten ama işin içine off-rad girince daha bir detaylı oluyor daha bir güzel oluyor gibi oldu
takip etmeye de devam edeceğim
Barbaros Şenbaş
gezmen' Alıntı:Ne yalan söyleyeyim, bu off-road camper konusu hep dikkatimi çeker durur.. İşin off-road bölümü, beni pek ilgilendirmiyor ama dört tekerden çekişli bir campere sahip olmak/olabilmek çok hoş olsa gerek... Şöyle güneş panellerini de üzerine yerleştirdin mi, ne denli özgür olunur değil mi?...
Cavid Sezen