ferhatd
Ana Kamp
Evet sonradan boru olmadigi cikti. Gerci 3 gundur yagmur yagiyor burda. Disco motor civarlari yolda gittigimden islandi. Bir kurusun ben yine altina yatip bakacagim tam emin olmak icin. Dun ustaya goturup gosterdigimde mazot sogucusundan dedi. Halbuki bir onceki sefer goturdugumde baska yer demisti orada calisan diger usta. Beni de dusunduren bu iki farkli saptama oldu. Kendim de bir emin olayim tam olarak nereden kaciriyor ona gore baktiracagim. Gereksiz yere birseyleri cikarttirmak istemiyorum.Boru diyince ben olayı anlamadım , o mazot soğutucusu, girişlerinde sağ sol iki tane oring conta var o contalardan kaçırıyor , önemli bişey değil yani, benimde başıma geldi
Ama sizin yapacağınız bişey değil çünkü o kelepçeleri çıkarmak sıkıntılı , hatta sanayide sıradan bi usta çıkartıyım derken kırabilir , bilen birine söktürün oring contaları değişince bi daha kaçırmıyor, oringler 20 lira gibi bişey üstünden çıkana göre oringcilerde bulabilirsiniz
Bilgi icin cok tesekkur ederim. Dediginiz gibi eger 100% mazot sogucusundan kacirdigina ikna olursam, soyleyecegim ve onlar degistirsin "ring"i.