gercektende m.ali arabayı yıkarken cok zorlandım ilk defa hele kürek varya nasıl daha gecmedi ıslanınca daha beter oluyor . senin atom karıb-nçanında ne fanı varmış öyle maşallah yani . ama aracın cok hoşuma gitti gidecegimiz yerlerde gözüm arkada kalmaz heheheheheheeeeeemalialp' Alıntı:Saim Abi fotoğraflar süper. Deklanşörün dert görmesin. Senin defender ağır olmasa orada kalmazdı ama hakikaten de o çamur neydi öyle, zamk gibiydi valla. Benim Atom Karınca da fena değilmiş görmüş olduk.
Ha bide benim Atom Karıncanın fan pervanesi düşmeseydi seni çamurdan çekip çıkaracaktım ama işte olmadı fotoğrafta da görünüyor yalan yok
arac cok agır bizde birde jc5 var bu arac batmıyor defender 2.250 kilo camur gördümü içine dalıp kalıyor jc5 top gibi yukarıda kalıyor rizedesiniz herhalde seneye istanbul fosil gurubuyla sizin oaradayız gürcistan yolunda karşılaşmak nasip olur inşallahj arkadaşımaltunsu53' Alıntı:batmayınca çamurlanmayınca zevk vermıyor bu araçlar zaten fark burda maşallah
başka bir jeep olsa gözüm kapalı girecektim dahada saplandık kaldık dört ceker döndükçe kendini gömüyordu arac kürekle arkadaki camurları aldık birde teker zemini buldu sanırım ileri geri yaparaktan hız kazandık biraz ama baya ugraştık tugrul abiyide hehehehhee cagırmak üzereydim bunu yazarken gülmekten öldümalihay' Alıntı:Nasıl çıktınız çamurdan merak ettim