Coban santiago
Yeni Üye
Merhaba değerli üyeler. Ben 25 yaşında genç ve tecrübesiz bir kardeşinizim. Bu yazı benim ilk yazım. Uzun süredir düşünüp araştırma yapıyorum ve artık harekete geçmek için yeterli cesareti buldum. Karavan almayi dusunuyorum sadece karavana değil bu yaşam tarzına sahip olmak istiyorum. Bazı sağlık sorunlarım var ve artık ertelemek istemiyorum. Bu yüzden sizlere birkaç sorum olacak. Çekme karavan düşünüyorum hem bütçe acisindan hemde bana daha kullanışlı gözüktü. Önerileriniz nelerdir benim için rahat kullanışlı ve iyi yalıtımlı olması önemli kış şartlarını kaldırmalı. Olabildiğince de bütçe dostu olmalı. trumatic sistemli ve hayatı idameyi zahmetsizce sağlatacak cinsten. Bu arada ben ızmirdeyim. internetten araştırdım fakat fiyatlar saçma denilecek düzeyde yüksek. mesela Swift challenger 400 marka karavan için 35 bin lira fiyat istenmiş bunlar yurtdışında kondisyon excellent olanları 3500 sterlin maksimum fiyat ile satılıyor. yerlilerde teneke gibi . lütfen bana yol gösterin bildiğiniz ya da önerdiğiniz karavanları bana söyleyin. söylediğim karavan 97 model . SWİFT CHALLENGER 400 ÇEKME KARAVAN Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 382586947 link koydum. sizin görüşleriniz nedir saygılar .