LR Series lll Motor Montajı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 88
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,663

Etiketler

Ynt: LR Series lll Motor Montajı

endy' Alıntı:
Rica ederim;
İyi duruda bir series III 6000-9000 arası rakkamlara alınabilir.
Düğününüz için şimdiden tebrik ederim

Selamlar

Teşekkür ederim. Aklınızda bulunsun o zaman, çevrenizden uygun bir arabayla karşılaştığınızda haber verirseniz sevinirim. Tabi 6.000'e yakın olması tercihimdir.
Ben de internetten takip ediyorum.

Mete Bey'e de hayırlı olsun diyeyim. Başlığını kirlettim o kadar...

Sentinel' Alıntı:
Teşekkür ederim. Aklınızda bulunsun o zaman, çevrenizden uygun bir arabayla karşılaştığınızda haber verirseniz sevinirim. Tabi 6.000'e yakın olması tercihimdir.
Ben de internetten takip ediyorum.

Mete Bey'e de hayırlı olsun diyeyim. Başlığını kirlettim o kadar...

Saol Fırat, İnşallah istediğin gibi bir araç bulursun.

hayırlısı olsun Fırat bey, Series in düzgününü aldınız mı yürütmesi kolay , vakit yaratabilrsenz toplaması da çok eğlenceli ve çok üzmüyor, yürüyen aksamın parçaları mevcut. LPG 10 numara bir çözüm ayrıca..

zaten sizlerin muhabbetlerini okudukça sabırsızlanıyor insan...
bir de bi gezide falan yuvarlana yuvarlana ilerlesek daha da keyifli olur
series veya def. bunlarla ilgili korkum sorununu çözemeyeceğim yanlış bir araç almak.

Series kullanan arkadaşlar darılmasın ama

Bence seçiminizi defenderden yana kullansanız en azından parça sıkıntısı olmaz ve birçok araç arasından seçme şansınız olur

Ikisi de ayni guzellikte benim icin. defender daha pahali gibi. seriesin kasasini daha cok begeniyorum def.in ise aks mesafesi daha uygun tekerler daha iyi duruyor. ama esas konu butce

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR