LR Series lll Motor Montajı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 88
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,719
Ynt: LR Series lll Motor Montajı

hocam gerçekten ustanın eline sağlık çok temiz bir iş çıkarmış böyle temiz iş yapan bir ustanın işinden şüpe olmaz .

Etiketler

ozcour' Alıntı:
Selam
En büyük parçacı ve iyi fiyat veren yer Kayalar Oto imiş ama o da İstanbul'da.. İstersen Servisler vs bölümünden numarasını bulup arayıp bir fiyat listesi oluşturabilirsin.. Sekmanları sanayide rektefiyeciler falan da yapıyor diye biliyorum, hem senin bloğuna göre ölçü alıyorlar, en olmadık çare ona başvurursun..

Kolay gele..
teşekkür ederim arkadaşım...yan sanayi parça çok fakat benim araç LPG li sekman çok önemli gömlek çakılacak.... ölçelim bakalım ondan sonra belli olacak herşey.... ona göre liste yapacagım....

okitay' Alıntı:
teşekkür ederim arkadaşım...yan sanayi parça çok fakat benim araç LPG li sekman çok önemli gömlek çakılacak.... ölçelim bakalım ondan sonra belli olacak herşey.... ona göre liste yapacagım....

Oktay özelden mesaj atmıştım ben bir adresten tamamını temin ettim. Benim araçta lpg li

Kuzenim 72 model kısa şasi bir land almış.Arcın özelliklerini dahi bilmiyoruz. Benim de land da hiç tecrübem yok.

Bu araç nasıl çalışır, nelere dikat etmek lazım, vitesleri nasıl, içerideki kollar ne işe yarar bilmiyoruz. Yardımcı olabilecek tecrübeli landcılar aranıyor.

osman' Alıntı:
Kuzenim 72 model kısa şasi bir land almış.Arcın özelliklerini dahi bilmiyoruz. Benim de land da hiç tecrübem yok.

Bu araç nasıl çalışır, nelere dikat etmek lazım, vitesleri nasıl, içerideki kollar ne işe yarar bilmiyoruz. Yardımcı olabilecek tecrübeli landcılar aranıyor.

Bende eski değilim ama bilgim dahilinde yardım etmeye çalışırım bu konuda uzman diyebileceğimiz arkdaşımız Yunus Beger dir siz öğrenmek istediklerinizi yeni bir konu başlığı açarak sorun bir çok arkadaşımız cevaplayacaktır.

Osman abi aracınız hayırlı olsun,

en sağ kolu geriye geriye çekerseniz Low Range e geçmiş olur ve ön şaft şanzımana bağlanır, kol önde dururken High Rangededir.

ortadaki kolu High Range'deyken aşağı basarsanız o da High Range'de iken önleri de bağlamış olur...

ozcour' Alıntı:
Osman abi aracınız hayırlı olsun,

en sağ kolu geriye geriye çekerseniz Low Range e geçmiş olur ve ön şaft şanzımana bağlanır, kol önde dururken High Rangededir.

ortadaki kolu High Range'deyken aşağı basarsanız o da High Range'de iken önleri de bağlamış olur...

Özgür yeni bir başlıkta anlatırsan bundan sonrakilerde faydalanır burada bulamayabilirler emeğin boşa gider. Bizim çektiğimizi başkalı çekmesin ;)

osman' Alıntı:

Tacrübeli seriesçi çok, siz bir konu açın her zaman yardıma hazırız :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Tacrübeli seriesçi çok, siz bir konu açın her zaman yardıma hazırız :smiley:

Selam, madem tecrübeli seriesçi/landci çok ben de yardım bekleyebilirim umarım.
askerde birkaç kez binmiştim land'a (hatta ordaki tabirle lant) hayranlık diz boyu tabi, hastalık bulaştı. Ancak bütçe zayıf.
ağır off road niyetim yok. toprakta gezilerde tıngır mıngır gidesim var. series alsam yürütebilir miyim, yoksa defender mi lazım
sadece kapalı kasa olması lazım ankara soğuğunda binebileyim. yakıtı da km'de 50 kuruşu geçmese iyi olur. LPG dizel farketmez
tüm konuları okudum bu arada.

Fırat

Sentinel' Alıntı:
askerde birkaç kez binmiştim land'a (hatta ordaki tabirle lant) hayranlık diz boyu tabi, hastalık bulaştı. Ancak bütçe zayıf.
ağır off road niyetim yok. toprakta gezilerde tıngır mıngır gidesim var. series alsam yürütebilir miyim, yoksa defender mi lazım
sadece kapalı kasa olması lazım ankara soğuğunda binebileyim. yakıtı da km'de 50 kuruşu geçmese iyi olur. LPG dizel farketmez

Fırat

Fırat Bey Merhaba

Series kullanan çok arkadaşımız var forumda; seriesler yürür kalmazlar iş makinası gibidirler; sizin yürütmenize gerek yok eğer çok dağınık bir şey almazsanız. Bunun yanında şunuda belirtelim 1946 dan itibaren üretilen land rover ların çoğu hala yolda oranın % 72 olduğu söyleniyor. Seriesler sizi arazide de şehirde de gayet güzel gezdirir. sürat ve konfor gibi beklentileriniz de yoksa çok memnun kalırsınız, 0,5 kuruştan fazla da yakmaz gayet güzel kullanırsınız.

Selamlar

Ender

Sentinel' Alıntı:

Fırat

Fırat Bey Merhaba

Series kullanan çok arkadaşımız var forumda; seriesler yürür kalmazlar iş makinası gibidirler; sizin yürütmenize gerek yok eğer çok dağınık bir şey almazsanız. Bunun yanında şunuda belirtelim 1946 dan itibaren üretilen land rover ların çoğu hala yolda oranın % 72 olduğu söyleniyor. Seriesler sizi arazide de şehirde de gayet güzel gezdirir. sürat ve konfor gibi beklentileriniz de yoksa çok memnun kalırsınız, 0,5 kuruştan fazla da yakmaz gayet güzel kullanırsınız.

Selamlar

Ender

Ender Bey hızlı cevap için teşekkür ederim.

Hız ve konforla ilgili beklentim sıfır. Binek s40'ım var o konularda yetiyor bana. Sadece series veya defender kullanmanın tadını çıkarmak istiyorum. Yürütebilir miyim derken altından kalkabilir miyim manasında yazdım ama hafif sürç-i lisan olmuş araca hakaret gibi algılandıysa kusura bakmayın... Şubatta düğünüm var bütçe epey düşük yani :smiley:

Saygılar.

Sentinel' Alıntı:
Ender Bey hızlı cevap için teşekkür ederim.

Hız ve konforla ilgili beklentim sıfır. Binek s40'ım var o konularda yetiyor bana. Sadece series veya defender kullanmanın tadını çıkarmak istiyorum. Yürütebilir miyim derken altından kalkabilir miyim manasında yazdım ama hafif sürç-i lisan olmuş araca hakaret gibi algılandıysa kusura bakmayın... Şubatta düğünüm var bütçe epey düşük yani :smiley:

Saygılar.

Rica ederim;
İyi duruda bir series III 6000-9000 arası rakkamlara alınabilir.
Düğününüz için şimdiden tebrik ederim

Selamlar

mete ağbi hayırlı olsun artık seni kimse tutamaz küheylanı gençleştirmişsin :smiley: :smiley: yeni gezilerde küheylanı görmek üzere saygılar ..

sinan54' Alıntı:
mete ağbi hayırlı olsun artık seni kimse tutamaz küheylanı gençleştirmişsin :smiley: :smiley: yeni gezilerde küheylanı görmek üzere saygılar ..

Saol Sinan Garibime nefes aldırmıyorum zaten sürekli dağlarda ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,799
Kaydolan Son Üyemiz
chucky1907

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR