LR Series lll Motor Montajı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 88
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,562
Ynt: LR Series lll Motor Montajı

edaghan' Alıntı:
Mete abi, konuyu yeni farkettim. motorun çok güzel olmuş. güle güle kullan.

Teşekkür ederim Engin iki gündür dağda iyidim çok iyi olmuş. Şimdilik fazla zorlamıyorum ama yarın yine iki günlük bir dağ gezimiz var.

Etiketler

Yeni motorunuz hayırlı olsun Mete amca . Binlerce kilometereyi hararetsiz geçirmeniz dileğimle hayırlı yolculuklar :smiley:

Ertan Erkişi' Alıntı:
Yeni motorunuz hayırlı olsun Mete amca . Binlerce kilometereyi hararetsiz geçirmeniz dileğimle hayırlı yolculuklar :smiley:

Saol Ertan Bu gün Keldaza kadar gittik çok rahat bir yolculuk oldu. Keşif gezisi başlığı altında birazdan toplarım epeyce video ve resim var.

Bir organize olalımda iyi bir gezi yapalım.

Mete Bey,

Keldaz dediğiniz yer neresi? Bizim burda bir Uludaz var sizin Bahçe tarafında ,Acaba aynı yer mi?

osman' Alıntı:
Mete Bey,

Keldaz dediğiniz yer neresi? Bizim burda bir Uludaz var sizin Bahçe tarafında ,Acaba aynı yer mi?

Keldaz Osmaniyenin Zorkun yaylasından sonra gidilen bir tepe. Rakımı emin değilim ama 1700 civarında olması lazım

Mete hocam iş yoğunluğu dolayısı ile fazla aktif olamadım ama o yoğunluğu atlatım her zaman organizasyon adına ustume düşeni yapamaya hazır oldugumu soylemek isterim ...

Ertan Erkişi' Alıntı:
Mete hocam iş yoğunluğu dolayısı ile fazla aktif olamadım ama o yoğunluğu atlatım her zaman organizasyon adına ustume düşeni yapamaya hazır oldugumu soylemek isterim ...

Tamam Ertan hafta sonları yaptığımız keşif gezilerine katılmakla başlayabilirsin.

Ertan Erkişi' Alıntı:
Tabiki büyük bi zevkle katılırım . Aksi bi durum gerçekleşmedikçe tabiki :smiley:

Tamam, Mustafa Bey'e söyle yakın bir tarihte hani geçen kış sonunda sizin yarım bırakıp dönmek mecburiyetinde kaldığınız yolu kontrola gideceğiz. Yolun açıldığını duydum. Fenk üzerinden belki Cebel tarafına geçeceğiz. Karar verilirse sizede bildiririm.

endy' Alıntı:
Hayırlı olsun Mete Abi

güle güle kullan

Teşekkür EDerim Ender Series'in dilinden anlayanlardan, tadını bilenlerdensin.
kavuşunca her gün bir bahane ile binmek istiyor insan :D

Doğru söylüyorsun Mete abi

Bende Series III üzerinden inmiyorum başka bir araba gerçekten

merhaba aracınızın motoru hayırlı olsun....parçaları nerden aldıgınızı ögrenebilirmiyim....sekman,ana yatakları,kol yatakları ve conta takımının bunların[attachment=1] fiyatlarını biliyormusunuz...67 model LR seri II

Görüntü017.jpg

okitay' Alıntı:
merhaba aracınızın motoru hayırlı olsun....parçaları nerden aldıgınızı ögrenebilirmiyim....sekman,ana yatakları,kol yatakları ve conta takımının bunların[attachment=1] fiyatlarını biliyormusunuz...67 model LR seri II

Selam
En büyük parçacı ve iyi fiyat veren yer Kayalar Oto imiş ama o da İstanbul'da.. İstersen Servisler vs bölümünden numarasını bulup arayıp bir fiyat listesi oluşturabilirsin.. Sekmanları sanayide rektefiyeciler falan da yapıyor diye biliyorum, hem senin bloğuna göre ölçü alıyorlar, en olmadık çare ona başvurursun..

Kolay gele..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR