lr freelander 1.8 i!!! yapmayın beyler o kadarda kötü değil!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan doktormitoy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,344
Ynt: lr freelander 1.8 i!!! yapmayın beyler o kadarda kötü değil!!!

neyse onda da vardır bir hayır. sıkma canını daha temizi denk gelir inşallah...

Etiketler

Sonunda su konu açırdı aracı resmen yerden yere vuruyolar yaa Land rover abi bu arkadasımızda kronık sorunları yazmış alırken bunlara özellikle baktırma yeterki sanılsam

Eskiden beri uye olmama ragmen buraya ilk mesajım olacak.Yanlışım olursa kusura bakmayın.Dayanamadım yazıyorum.Çunku benim emektar 2001 1.8 FL 'a haksızlık yapılamsına gönlüm razı olmadı.Aracımı 4 senedir kullanıyorum ve 135.000 km yol yaptım..Çİftliğim var ve çok sık ava çıkıyorum..lpg li bir araç.Diğer aracım ise 2005 Discovery 3.Ve gömlündeki aracım kesinlikle Freelander..Bir çok nedeni var...Uzatmadan freelander düşünen arkadaşlara tavsiyelerim
1-Araçtan önce ustanızı seçin..Benim hala LR kullanıcısı olmamda payları büyük..
2-Aracınıza ne verirseniz onu alırsınız..Temel servis gereksinimlerinden asla ödün vermeyin
3-Aracına 3 kuruş masraf yapmayıp 10 liralık masraf çıktığında ciyaklanyanlarada inanmayın
Neden Discovery3 değilde Freelander derseniz diyecek çok şey var....Unutmayın aracın ne olduğu değil sizin araçtan neler beklediğiniz önemli...

yula' Alıntı:
Eskiden beri uye olmama ragmen buraya ilk mesajım olacak.Yanlışım olursa kusura bakmayın.Dayanamadım yazıyorum.Çunku benim emektar 2001 1.8 FL 'a haksızlık yapılamsına gönlüm razı olmadı.Aracımı 4 senedir kullanıyorum ve 135.000 km yol yaptım..Çİftliğim var ve çok sık ava çıkıyorum..lpg li bir araç.Diğer aracım ise 2005 Discovery 3.Ve gömlündeki aracım kesinlikle Freelander..Bir çok nedeni var...Uzatmadan freelander düşünen arkadaşlara tavsiyelerim
1-Araçtan önce ustanızı seçin..Benim hala LR kullanıcısı olmamda payları büyük..
2-Aracınıza ne verirseniz onu alırsınız..Temel servis gereksinimlerinden asla ödün vermeyin
3-Aracına 3 kuruş masraf yapmayıp 10 liralık masraf çıktığında ciyaklanyanlarada inanmayın
Neden Discovery3 değilde Freelander derseniz diyecek çok şey var....Unutmayın aracın ne olduğu değil sizin araçtan neler beklediğiniz önemli...
Söylediklerinize aynen katılıyorum,önemli tesbitler

Ynt: Lr Freelander 1.8 İ!!! Yapmayın Beyler O Kadarda Kötü Değil!!!

Merhaba Arkadaşlar,

Herkez güzel şeyler yazmış, fakat bende 1.8hse var. aldığımdan 2 aydır, 3 kendi servisinde yapamadılar. kronik bir rahatsızlığı var. ayrıca yürüdükten sonra güzel bir araba, ama ne zaman ne çıkaracağı belli olmuyor özellikle 2001 model ben şahsen tavsiye etmiyorum. neden tavsiye etmediğimi burada yazacak olursa 4-5 sayfalık makale olur. psikolojik olarak beni bitirdi. En önemlisi bilgisayarda arızası çıkmıyor, servisten aldıktan sonra oldu diye, 1 hafta sonra aynı sorunu yapıyor, kısacası anlayanı yok, yani usta olarak bize denk gelmedi desem varsa istanbul tarafında söylesin lütfen. her usta 6-7 yıl borusan da kosiflerde çalıştım falan diyor ama inanın buradan da aldığım bilgilerle yakında ben onlardan daha iyi anlayacağım kesinlikle 2004 altı almayın bu benim acım, çünkü masrafından kaçmıyorum, en iyisi hatta ingiltereden bile getirmeye razıyım ama olmuyor olmuyor olmuyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR