Ynt: LR Discovery ile Bir Şarj Dinamosu Hikayesi
Başlarken:
Yetkili servisin ismini vermeyeceğim, orada çalışan insanların pek çoğu ile irtibatımız olmuştur, bazılarının daha sonra sektörde başka işlerde

başka şirketlerde çok başarılı olduklarını biliyorum. Sonuçta şikayet konusu sadece prosedürlerin bazen esnek olmamasıdır.
Yetkili servislerin beni Uludağ'dan 5 kuruş vermeden çekip, pazar gecesi boya fırınını çalıştırıp, 2 saat ağırladıklarını bilirim.
Olay:
Araç evin otparkında 2 hafta çalışmadan bekler, ilk ateşlemede dumanlar çıkar ve ekranda hata uyarısı verir. Sonra susar.
Telefonla aranan LR yol yardımı telefonda teşhisi akü değişmesi olarak koyar,çekici aracı, yetkili servise çeker teslim eder.
İlk teşhis olarak Akü değiştirilmesi gerektiği söylenir yetkili servisçe, akü yoktur ellerinde temin süresi 2 gündür.
Aslen akü vardır, hemde araca takılmıştır ama yetkili servisin yedek parça sistemi ile workshop iş emri konuşamamaktadır. sistem birbirinden habersizdir. Aynı zamanda aracım plakasından bir 3.20 Coupe olarak göründüğünden, saçma bir tamir seti ile karşılanmıştır. Çekiciden inerken
Neyse, yeni akü ile beraber şarj dinamosunun yanmış olduğu teşhisi konur. İlgili parçanın fiyatı Euro üzerinden tespit edilir, ancak getirilmesi 2 hafta alacaktır. Bu durumda araç yürümediği için teslim edilemez. Sadece orijinal parça takılması ile servisten çıkarılacaktır.
Sonra uğraşılır, didinilir. Aracın geri alınması için çaba gösterilir. Sinirler gerilir. Ben arabamı isterim geri denir. Çekici çağırılır,
kurumsal standartlar çekicinin servis alanına girmesine engel olmaktadır. Sonra yetkili servise şahsen gidlir, kimimdir- sektördenimdir, bu işlerden nasıl anlarımdır anlatılır.
Aküyü sökerler vs.vs. bir ton mevzu olur. En sonunda araç servisin dışına kendi yedek parça forkliftleri ile itilir-çekilir...
Oktay gelir, akü takar marşa basar, Maslağa kadar rahat rahat gidilir.
Gerekli uygun yollu tamirat yapılır, 1,5 yıldır rahat rahat araba kullanılır.