LR Defender için V8 motor aranıyor.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dalyan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,586

dalyan

Zirve
92 model kapalı kasa Defenderime takmak için v8 motor arıyorum arkadaşlar.
Motorda aradığım özellik mümkün olabildiğince az kilometrede olmasıdır ve ruhsata işlemede problem yaratmıyacak durumda olmasıdır.
Şu an aracımda takılı olan 2500cc 36000 kilometredeki motorumuda isteğe bağlı olarak satıcı arkadaşa verebilirim.

Etiketler

Ynt: LR Defender için V8 motor aranıyor.

Şimdiki kanunlara göre istediğin motoru istediğin arabaya takabiliyormusun?
Bundan böyle orjinali ile değişebiliyorsun sanıyordum.

benim bildiğim kadarıyle yaşı veya yaşından büyük olması motor hacmının eskisinden düşük olmaması ve benzinliye benzinli dizele dizel mümkün olabiliyor

foremost' Alıntı:
benim bildiğim kadarıyle yaşı veya yaşından büyük olması motor hacmının eskisinden düşük olmaması ve benzinliye benzinli dizele dizel mümkün olabiliyor

Doğrudur.

arkadaşlar ankarada bir kaç yere baş vurdum semeriyle 80 hesabi yuvarlak hesap 10 bin gibi bir rakam duydum ve korktum işin açıkçası çünkü motor yetmiyor şanzımanıda rn380 na çevirmek gerekiyormuş şanzıman yaklaşık olarak 2 bin tl gibi bir rakam istendi motoru sen düşün tabi bulunabilirse oysaki kimsenin işine yaramıyacağı motor (benzinli) ne hikmese biz sordukmu kıymete biliyor şaştım kaldım dostlar hepinize iyi akşamlar takibe devam

foremost' Alıntı:
arkadaşlar ankarada bir kaç yere baş vurdum semeriyle 80 hesabi yuvarlak hesap 10 bin gibi bir rakam duydum ve korktum işin açıkçası çünkü motor yetmiyor şanzımanıda rn380 na çevirmek gerekiyormuş şanzıman yaklaşık olarak 2 bin tl gibi bir rakam istendi motoru sen düşün tabi bulunabilirse oysaki kimsenin işine yaramıyacağı motor (benzinli) ne hikmese biz sordukmu kıymete biliyor şaştım kaldım dostlar hepinize iyi akşamlar takibe devam

Burada Çorluda takdırdı biri,motoru 500tlye almış.O çok ucuza almış olabilir bence 1000tl gibi,ustayla konuştum şanzumanda değişiklik gerekmiyor sadece ayarlamalar ıvır zıvır 2500 - 3000tl masrafı olurmuş.Tabiki ustayla arandaki samimiyet ve pazarlık değişir,bulabilirsem motoru bana en fazla 2000tlye montajını yapacak.

çok iyi ertan kardeş eğer sen başarırsan bize yol gösterirsin sana şimdiden kolay gelsin takipteyiz

arkadaşlar yeni bir bilgi aldım araç üniversiteden sessizlik onayı alması gerekliymiş aynı zamanda bu araca uyumluluk roparuda oluyormuş onunla beraber nuayneden geçiyor araç üniversitede bir hocamız var kendisinin otomatıv bölümünde tanıdığı hocalar olabilirmiş kendiside bu konuya dahil oldu bana ulaştırdığı bilgileri sizlerle paylaşacağım arkadaşlar bakarsınız puma motor bile atarız aracımıza kim bilir neden olmasın

gelin biz paşa paşa binelim 2.5 benzin lpg ye 2011 yasaları itibari ile aracı %30 fazlası motor takılabiliyor buda 3.0 yada 3.20 motora denk geliyor yasalara göre yaş problemide yok ama faturası mutlaka olmalı üniversiteyede gidilmiyormuş artık önce muayneye ordan trafik tescile ondan sonra gülegüle bitti yasalar böyle soylüyorken kimileride faturası olan 3.5 motorda işlenir sıkıntı yok deniyor ancak kesin birşey var benzinden dizele geçılmıyor bu açık bu arada antalyada birinde buldum motor 3 bin motor için 3 bin şanzıman için istediler arkadaşlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR